Отруїли, а труп втопили. Вбивць 34-річного хмельничанина нарешті судитимуть

Отруїли, а труп втопили. Вбивць 34-річного хмельничанина нарешті судитимуть
  • Резонансне вбивство сталося восени минулого року.
  • Тіло 34-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті виявили у водоймі на Житомирщині.
  • Більше як місяць витратили поліцейські на пошуки вбивць. Ними виявились колишні бійці-добровольці. Їм тепер загрожує довічне ув'язнення.

34-річний хмельничанин зник у вересні 2018 року, коли поїхав купувати автомобіль у Миколаївську область. Кілька днів він не виходив на зв'язок, а вже згодом тіло чоловіка знайшли у водоймі в Коростишівському районі на Житомирщині. За підозрою у вбивстві затримали двох 29-річних чоловіків.

Правоохоронці з'ясували, що двоє чоловіків підсіли до хмельничанина на виїзді з Миколаєва. Нібито попросили підкинути їх до Житомира. Під час чергової зупинки пасажири пригостили водія кавою, додавши до неї психотропних ліків, унаслідок чого він заснув. Тоді спільники зв’язали водія та привезли його на околицю Коростишева, де, прив’язавши до шиї камінець, викинули у кар'єр Самі ж на вкраденому у хмельничанина автомобілі поїхали геть. Згодом його машину продали.

Важко повірити, та вбивці хмельничанина є колишніми бійцями добровольчого батальйону. До слова, обидва раніше судимі.

Відео дня

Наразі досудове розслідування у цій справі завершилося. Про це повідомили у прокуратурі Житомирської області. Проти чоловіків відкрите кримінальне провадження за п.п. 6, 12, ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб). Справу розглядатиме Коростишівський районний суд, прокуратура області здійснюватиме публічне обвинувачення. Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі від десяти до п'ятнадцяти років або довічне. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Міша Заклецький

    У нас не повинно бути раніше судимих . Один вид покарання - довічне ув'язнення  за будь які важкі злочини  з побиттям включно .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up