Пенсіонер з Хмельницького "рятував" сина і віддав шахраям 75 тисяч гривень

Пенсіонер з Хмельницького "рятував" сина і віддав шахраям 75 тисяч гривень
  • Чоловікові нібито зателефонував син і розповів історію про те, що він збив людину та їй потрібні гроші на лікування.
  • Не довго думаючи, пенсіонер віддав шахраю всі свої заощадження.
  • Та вже наступного дня зловмисника спіймали. 

74-річному чоловіку подзвонив незнайомець, який видав себе за сина, та повідомив, що нібито у ДТП важко травмував людину і на її лікування потрібно чимало коштів. Пенсіонер не довго думав і перерахував у шахраю всі заощадження, а це 75 тисяч гривень. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Вже після того, як він віддав кошти зловмиснику, то зрозумів, що його ошукали. Він відразу ж звернувся до поліції. Наступного дня правоохоронці затримали шахрая. Ним виявився 20-річний житель Дніпропетровської області. Як з'ясувалось, він вже був неодноразово судимий за крадіжки та незаконне заволодіння транспортом. У липні минулого року він умовно-достроково звільнився з в'язниці. А лише декілька днів тому він приїхав до Хмельницького. Частину отриманих від дідуся коштів він встиг витратити, а решту у нього вилучили під час обшуку. 

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Наразі затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів в інших регіонах.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up