Помста за звільнення. На Хмельниччині п’яний чоловік “замінував” центр міста

Помста за звільнення. На Хмельниччині п’яний чоловік “замінував” центр міста
  • За подібні жарти 51-річного чоловіка вже притягували до відповідальності. 
  • Так нетверезий мешканець Хмельницького району хотів помститись. 

На Хмельниччині затримали псевдомінера. Все трапилось у Волочиську. На лінію “102” надійшло повідомлення від невстановленої особи про те, що основні об’єкти міста заміновані. У центр з’їхались всі оперативні служби - вибухотехніки, рятувальники, медики і кінологи. В пошуках вибухівки спеціалісти обстежували залізничні і автовокзали, адміністрації і прилеглі території. Загалом “прочесали” 24 тисяч квадратних метрів. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 
До слова, вибухівку не знайшли. “Жартівника” розшукали за кілька годин і затримали. Це був 51-річний житель одного з сіл Хмельницького району. Чоловік був напідпитку. Свій вчинок пояснив тим, що так він хотів помститися за звільнення з роботи.
У 2018 році зловмисник вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин і тільки навесні цього року звільнився із місць позбавлення волі. 
Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за статтею "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PutnickFree

    А якщо подивитися на це з іншого боку - з роботи звільнили, їсти немає що, попереду зима, чим топити за опалення?
    Він нікого не вбив, нічого не вкрав, а фактично провів позачергове тренування спецслужб, знали б ви скільки вони на подібні заходи списують!
    Не хочеться його виправдовувати, бо все ж таки вчинив недобре, але людей довели вже до зубожіння, що скоро будуть бити вітрини дорогих магазинів і палити круті машини в центрі міста щоб на зиму попасти до в'язниці, бо немає за що жити ;)

    ЧитачЧитачів reply PutnickFree

    Ти правий. Навесні звільнився а на зиму знову до хази.

keyboard_arrow_up