Попросив про тест-драйв та зник разом з авто: затримали крадія, якого розшукували копи Хмельниччини

Попросив про тест-драйв та зник разом з авто: затримали крадія, якого розшукували копи Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • 31-річний чоловік, якого розшукували поліцейські Хмельниччини, "засвітився" в Одесі. 
  • Там він під приводом купівлі авто, вкрав "Mercedes" у місцевого мешканця.
  • Тепер зловмисник може сісти на 5 років.

Мешканець Одеси в мережі Інтернет розмістив оголошення про продаж свого автомобіля."Mercedes".  Незабаром до нього зателефонував потенційний покупець та чоловіки домовилися про зустріч. Під час неї покупець під приводом перевірки технічного стану автівки сів за кермо та поїхав геть. Проте уже згодом зловмисника вдалося затримати.

Як зазначають у ГУ НП в Одеській області, вже під час перевірки поліцейські встановили, що 31-річний правопорушник  розшукується поліцією Хмельниччини за скоєння майнових злочинів. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up