Просив гроші на лікування від COVID. На Хмельниччині затримали шахрая

Просив гроші на лікування від COVID. На Хмельниччині затримали шахрая
  • Правоохоронці оголосили чоловікові підозру за ряд шахрайств.

У поліції розповіли про шахрайства за відомою схемою «ваш родич потрапив у біду». Одному аферистові вже оголосили про підозру у вчиненні ряду подібних злочинів.

На "гачок" до зловмисників потрапив і 40-річний хмельничанин. Вчора, 8 квітня, до нього зателефонував незнайомець  під виглядом його брата. Невідомий просив гроші на лікування від коронавірусу. Хмельничанин повірив і відразу перерахував на телефон більше півтори тисячі гривень. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Як виявилось потім, з братом потерпілого все було гаразд і він не потребує лікування. 

Відео дня

Правоохоронці вкотре застерігають хмельничан не "вестись" на подібні шахрайські схеми, а дзвонити родичам, аби переконатись, що з ними все в порядку. 

Читайте також: Двох хмельничан ошукали фейкові банки на 80 тисяч гривень
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up