П’ятеро чоловіків незаконно вирубували ліс на Хмельниччині. Їх затримали

П’ятеро чоловіків незаконно вирубували ліс на Хмельниччині. Їх затримали
Фото СБУ в Хмельницькій області.
  • Злочинна група працювала на території Кам’янець-Подільського району.

Не маючи ніяких дозвільних документів група осіб здійснювала вирубку лісів. В тому числі й цінних порід. Далі деревину продавали приватним особам чи комерційним структурам. Про це повідомляють в СБУ в Хмельницькій області.

Загалом до злочинної групи, за інформацією правоохоронців, входило 5 мешканців Кам’янець-Подільського району. Саме там вони здійснювали вирубку лісу. Зокрема, як повідомляють в обласній прокуратурі, працювали вони захисній смузі на відрізку автомобільної дороги «Р-24», що знаходиться між селами Оринин та Бурти.

Фото - прокуратура Хмельницької області.

“Під час 11 санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили у ділків лісоматеріали, транспортні засоби і документацію, що містить докази протиправних дій”, - інформують в СБУ.

Відео дня

Поки сума збитків встановлюється. Також вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу групі чоловіків. Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 28,та ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України.

Фото - прокуратура Хмельницької області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Надія Орусь

    Не поділили гроші!?😅
  • Читач37

    Не поделились...
  • Лариса Гардзель

    А чим людям взимку палити? Дрова дорогі,вугілля дороге( якщо воно є ).
  • Олена Петрівна Н.

    А куди дивляться і чому не перевіряють масову вирізку здорових дерев ????
    Чому не ловлять лісовозів, які їдуть зі всіх сторін ????
    Ниву вони зловили ?!!!
    ГАНЬБА !!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up