Слідство закінчилося. Справу про хабарництво завідувача офтальмологічного відділення дитячої лікарні передали в суд

Слідство закінчилося. Справу про хабарництво завідувача офтальмологічного відділення дитячої лікарні передали в суд
  • Завідувача офтальмологічного відділення Хмельницької обласної дитячої лікарні вимагав 200 доларів за оформлення інвалідності.
  • Хабарника затримали "на гарячому" ще влітку цього року.
  • Досудове розслідування тривало чотири місяці.

За 200 доларів медичний працівник пообіцяв жінці за оформлення та видачу документів, необхідних для встановлення дитині групи інвалідності. Коли жінка принесла лікарю обумовлену суму, за ним вже слідкували правоохоронці. Затримали хабарника “на гарячому” у його ж кабінеті. Кошти правоохоронці вилучили, як речовий доказ. Окрім цього пі час  огляду робочого кабінету лікаря знайшли ще близько 26 000 гривень.

На час досудового розслідування лікаря відсторонили від роботи. Рослідували справу за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Хабарнику загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Також йому заборонять обіймати керівні посади та займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Відео дня

Як повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області, матеріали справи уже направили до суду. Долю чоловіка вирішить Хмельницький міськрайонний суд.

Читайте також: Посадовця міграційної служби затримали в кабінеті з доларами в руках

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up