Суд обрав запобіжний захід жінці, яка вбила 80-річну свекруху шваброю

Суд обрав запобіжний захід жінці, яка вбила 80-річну свекруху шваброю
  • Моторошне вбивство трапилось в Ізяславі 4 грудня. 
  • 57-річна жінка до смерті побила свекруху шваброю.
  • Її захисник просив, аби зловмисницю взяли під нічний домашній арешт.
  • Що вирішив суд?

Трагедія трапилась в Ізяславі. В будинку 80-річної свекрухи проживала 57-річна невістка з сім'єю. Жінка тривалий час доглядала за пенсіонеркою, але вони часто конфліктували. За інформацією слідства, того вечора жінки вкотре посварились. Під час конфлікту зловмисниця схопила дерев'яну швабру і побила свекруху по голові. Від отриманих травм старенька померла на місці.

За інформацією суду, жінка навіть намагалась приховати сліди злочину - поприбирала в кімнаті і частково знищила речові докази. Також намагалась заховати знаряддя вбивства.

Затримали жінку 5 грудня і оголосили про підозру за статтею "Заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої". Її взяли під варту. 

Відео дня

Як йдеться у повідомленні Хмельницького апеляційного суду, підозрювана і її захисник подали клопотання з проханням обрати жінці більш м’який запобіжний захід – нічний домашній арешт. До клопотання долучили також заяву потерпілого (її чоловіка), який підтримав домашній арешт.

Наразі Шепетівський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого і обрав 57-річній підозрюваній запобіжний  захід. Зловмисницю взяли під варту на 60 днів. При цьому суд  відмовив у клопотанні захисника підозрюваної про  обрання їй запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Читайте також:

На Хмельниччині в підвалі багатоповерхівки знайшли тіло жінки

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Це щоб за кордон в офшори не втекла?

    Читач99 reply ЧитачЧитачів

    Вбивство - тяжкий злочин, тому такий запобіжний захід. До чого тут офшори? Аби щось ляпнути

keyboard_arrow_up