Цигарки, алкоголь, велосипед і мак: історія серійного крадія з Хмельниччини

Цигарки, алкоголь, велосипед і мак: історія серійного крадія з Хмельниччини
  • Чоловік з Теофіпольщини неодноразово вчиняв крадіжки.
  • До того ж порушив ухвалу суду про домашній арешт.
  • Дізнавайтеся детальніше історію серійного крадія. 

Події сталися у Теофіпольській громаді. Там, 22 вересня, правоохоронців повідомили про те, що невідомий розбив вікно й забрався до магазину. Звідти було викрадено 40 пачок цигарок, 8 пляшок з алкоголем, 20 плиток шоколаду та інші продукти. Загальна сума збитку склала майже 5 тисяч гривень. 

Працівники поліції встановили, що магазин обікрав 40-річний чоловік. Щодо нього вже були відкриті кримінальні провадження за схожі злочини. Зокрема - якось у Теофіполі він викрав велосипед у 12-річної дівчинки. Тоді дитина залишила транспорт без нагляду всього на декілька хвилин. 

Пізніше правопорушник зайшов на територію дому 73-річної пенсіонерки. З гаражного приміщення він викрав бензокосу. Згодом її збув. Крім того, зловмисник здійснив крадіжку снотворного маку, який є небезпечним наркотиком.

Відео дня

За вчинення ряду крадіжок судом чоловіку був обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Та він порушив ухвалу і вчинив новий злочин. А саме - обікрав продуктовий магазин. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. 

Читайте також: Хмельничанам виготовлять 300 буржуйок. Хто й коли їх роздаватиме

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Антоніна Петрук

    Чому закрили лице хай світ бачить героя (крадія).
  • Леонид Пугач

    Не могли привязати до стовба? Хай постїть до суда....

keyboard_arrow_up