У Хмельницькому провели спецоперацію по затриманню банди квартирних злодіїв (ФОТО)

У Хмельницькому провели спецоперацію по затриманню банди квартирних злодіїв (ФОТО)
  • Усе сталося в одному із під'їздів багатоповерхівки в обласному центрі.
  • Затримання провели бійці загону КОРД.
  • Кого затримали, дізнавайтеся на нашому сайті.

У Хмельницькому затримали трьох зловмисників, підозрюваних у вчиненні квартирних крадіжок на території кількох областей. Про це інформує Відділ комунікації поліції Вінницької області.

У поліції зазначають, що на слід зловмисників вдалося вийти після того, як вони 12 жовтня обікрали будинок в одному із сіл Вінницького району. Саме працюючи над розкриттям цього злочину, поліцейські встановили автомобіль, на якому могли пересувались зловмисники. Проаналізувавши маршрути пересування авто за камерами відеонагляду, оперативники з'ясували  місцезнаходження  підозрюваних. З’ясувалось, що троє чоловіків на два дні винайняли у Вінниці житло, після чого поїхали у напрямку Хмельницької області. 

У Хмельницькому підозрюваних затримали за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД біля під’їзду багатоповерхівки. У мікроавтобусі Volkswagen Transporter, на якому пересувалися зловмисники, знайшли ювелірні вироби, викрадені з помешкань потерпілих, відмички, рукавички, рації, шокери, зброю та інші речі. 

Відео дня
  • "Затримані –  жителі м. Маріуполь Донецької області, віком 28 та 33 роки, двоє з  яких – рідні брати. Усі  мають судимості за вчинення крадіжок", - уточнили правоохоронці.

Зловмисникам оголошено про підозру за вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання — до 6 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. 



 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Игорь Коваль

    Сволочи руки им отрубать(((
  • Вася Вася

    Покажіть номера машини і їхні морди щоб всі бачили, зараз затримали а пізніше відпустять
  • Oleksandr Kukhar

    Крадіжок багато.затриманих мало .взагалі навіть і не шукають .
  • Анна Іванова

    Дякуємоооооо!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up