У Хмельницькому скоїли напад на працівника поліції

У Хмельницькому скоїли напад на працівника поліції
Фото ілюстративне
  • Хотіли пограбувати, але не на того напали. 
  • У Хмельницькому двоє патрульних затримали зловмисника, який намагався “обчистити” одного із них.
  • Його спільника теж розшукали і направили до СІЗО.

Хотів поцупити чуже майно, а загримів до в’язниці. Так закінчилася історія горе-грабіжника, який у Хмельницькому намагався “обчистити” поліцейського.

Подія мала місце 15 серпня, близько 22-ї години. Співробітник ТОРу саме повертався додому після робочого дня. Він зайшов у під’їзд багатоповерхівки по вулиці Прибузькій, де проживає. Був у цивільному одязі. Чоловік відчинив двері квартири, як ззаду на нього напали двоє. Вони хотіли відібрати у полісмена телефон, годинник та гаманець.

На метушню за дверима відреагував колега правоохоронця, який мешкає у тому ж під’їзді. Разом патрульні затримали 28-річного грабіжника та викликали на місце слідчо-оперативну групу. 

Відео дня

Іншому злочинцю вдалося втекти. Та на волі він розгулював недовго. Вже на наступний день грабіжника затримали. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області.

Поліція встановила, що раніше обидва чоловіки неодноразово притягувалися до відповідальності за аналогічні злочини.

Наразі по даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж). А горе-грабіжникам загрожує до 6 років позбавлення волі. Одному зі зловмисників уже оголосили про підозру. Слідчі дії тривають.

Довідково: ТОР (тактико-оперативне реагування) - підрозділ патрульної поліції з охорони громадського порядку створений в 2017 році.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Петрович

    Будь готовий!!! Усігда готов!!!! Під кінець дня - у повній формі!!!
  • Юрій Петрович

    Будь готовий!!! Усігда готов!!!! Під кінець дня - у повній формі!!!
  • Valentina Roman

    В каждом доме должен проживать такой сотрудник.
  • V.M. Varga

    Шо таке ТОРівець?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up