У Хмельницькому суд відправив в СІЗО поліцейського, після сутички з яким помер 47-річний Олександр

У Хмельницькому суд відправив в СІЗО поліцейського, після сутички з яким помер 47-річний Олександр
  • Переобирали запобіжний захід для оперативника Сергія Пивовара, після сутички з яким помер вінничанин
  • Олександр Комарніцький. До цього суд призначив поліцейському домашній арешт на час розслідування. Але прокурори подали апеляцію.
     

Кілька тижнів тому, 11 червня, у Вінниці сталася трагедія. Підприємця Олександра Комарніцького забрали до реанімації з тріщиною черепа. Офіційна версія поліції: поліцейський відштовхнув його, а чоловік впав і вдарився об асфальт. Але згодом дружина травмованого від очевидців дізналась, що оперативник-самбіст Сергій Пивовар побив її чоловіка. На жаль, 23 червня Олександр помер, не приходячи до тями. 

Подія викликала великий суспільний резонанс. Під стінами обласного главку поліції відбувся мітинг. Після інциденту у вінницькій поліції «полетіли голови». Наразі кримінальна справа про смерть Олександра Комарніцького розслідується. Вона кваліфікована за частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу («Перевищення влади…»). За цей тяжкий злочин поліцейський може опинитися за гратами на строк від семи до десяти років.

Відео дня

Розслідує трагедію Державне бюро розслідувань, територіальне управління якого знаходиться в Хмельницькому. У суді цього ж міста обирали міру запобіжного заходу. Нагадаємо, рішення виносили тоді, коли Олександр Комарніцький був живий. Після його смерті у вінницькій прокуратурі розповіли, що подають апеляцію для того, щоб обрати більш суворий запобіжний захід поліцейському. Оперативник Сергій Пивовар отримав цілодобовий домашній арешт.

Сьогодні, в Апеляційному суді Хмельницької області для Сергія Пивовара обрали новий запобіжний захід - тримання під вартою до 19 серпня 2019 року. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олекса Шумейко

    Українці можуть протиставити проти костоломів поліції тільки законний збройний захист. Але влада дозволяє тільки себе рідну захищати за допомогою зброї. Закон про обіг вогнепальної зброї в верховній раді припадає пилом вже кілька років.
  • Hudyma Alexander

    Але ми ж усі розуміємо що потім його випустять під домашній арешт, а потім у нього різко погіршиться здоров'я що унеможливить посадити його за грати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up