У Хмельницькому судять маньяка, який вбив коханку і розчленував її дитину

У Хмельницькому судять маньяка, який вбив коханку і розчленував її дитину

Маньяк-сатаніст, як його встигли наректи, знаходиться на лаві підсудних. Минулого року він жорстоко вбив свою коханку та її 10-річну доньку. 

Минулого року хмельницькі правоохоронці оголосили в розшук чоловіка, якого підозрювали у вбивстві дівчинки. Рештки її тіла знайшли у Красилівському районі. Пізніше чоловік жорстоко розправився зі своєю коханкою. Тіло жінки з простреленою головою знайшли у лісосмузі. 
Як з’ясували правоохоронці, чоловік сповідував вигадану релігію, яка включає в себе обряд жертвоприношення і канібалізм. Подвійне вбивство йому допомагала скоїти 19-річна спільниця.
На суді зібрались родичі загиблих і батько вбитої дівчинки. Він з жахом розповідає те, що трапилось з його дитиною. 
Підсудні - 36-річний "сатаніст" і його 19-річна напарниця у скоєному зізнались. Однак більше коментарів від них або ж вибачень перед рідними на суді ніхто не чув. 

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валерий Герасимович

    Таких треба вішати! Або смертна кара!
  • Anonymous

    ........валить   таких   надо......однозначно......
  • Анонім

    Потрібно знову ввести смертну казнь! Таких ідіотів-знищувати!!!
  • Анонім

    судовий процес затягнеться на декілька років. йому дадуть припустимо 15. з них він 5 відстидить в СІЗО. множимо на 2. йому залишається ще 5 ("дякуємо" Савченко й іншим дегенератам з ради). Потім він такий послушний відходить на волю скоріше, бо гарно себе вів за гратами. на волі гвалтує і вбиває ще когось. Знову "дякуємо" Савченко

    Исламбакиев Тигран reply Анонім

    Вот не знаю, таких кадров вроде как сразу определяют на парашу. А там и анальное убийство грядёт.

    Анонім reply Анонім

    109%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up