У Хмельницькому жінка з ножем накинулася на 19-річного хлопця: деталі

У Хмельницькому жінка з ножем накинулася на 19-річного хлопця: деталі
  • Дружнє застілля в одній із квартир в обласному центрі скінчилося кривавою різаниною.
  • 19-річного юнака намагалася вбити жінка, з якою він ще кілька хвилин тому випивав. 
  • Що відомо про потерпілого та його кривдницю, читайте далі.

Ввечері 8 серпня в одній із квартир по вулиці Трембовецької в обласному центрі компанія розпивала спиртні напої. Саме під час застілля і виникла суперечка між 42-річною жінкою та 19-річним хлопцем. Під час сварки хмельничанка схопила зі столу ножа та вдарила ним юнака у груди.

Спливаючи кров'ю, хлопець зумів втекти від нападниці на вулицю. Тим часом свідки конфлікту викликали поліцію і "швидку".

Жінку затримали на місці. Їй вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Відео дня

Як уточнили у Секторі комунікації поліції області, потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення Хмельницької міської лікарні, де прооперували. Лікарі оцінюють його стан як задовільний.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманій міри запобіжного заходу.

Читайте також: Вбивство на Хмельниччині: чоловіка зарізали на очах у дружини та дитини 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Таня Михайлюк

    Не в груди а в правий бік приблизно на рівні печінки(живу в цьому дворі більш того ще й на тому поверсі де все сталось)
  • Таня Гаврилюк

    Просто такі істоти які вживають оковиту та наркотики не можуть адекватно оцінювати ситуацію! Тому ріжуть рубають або душать!    А потім просто говорять як би не пив!
  • Елена Солнечная

    Алкоголь завжди був, є і буде каталізатором до вчинення злочинів зокрема нанесення тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.
  • Тая Адобаш

    Які можуть бути стосунки з такою різницею в віці ?! Алкашня долбана ...

    Таня Михайлюк reply Тая Адобаш

    Це не стосунки там притон
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up