У Кам’янці-Подільському “накрили” підпільний гральний заклад

У Кам’янці-Подільському “накрили” підпільний гральний заклад
  • Він нібито був зачинений після першої “чистки”.

  • Однак постійних клієнтів пускали по дзвінку.

Підпільний гральний заклад викрили у Кам’янці-Подільському по вулиці Огієнка. Поліцейські навідалися туди вночі, з 10 на 11 січня. Як з'ясувалося, заклад працював без будь-яких вивісок і для пересічних перехожих виглядав зачиненим. 

Однак насправді діяв, як і раніше. Лише з єдиною корективою - тепер пускали сюди лише постійних клієнтів. Всередину вони потрапляли за попереднім дзвінком.

“У ході санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили 13 системних блоків, 11 моніторів, принтер, на якому здійснювалась роздруківка чеків, флешки, відеореєстратор тощо. Усе обладнання направили на експертизу”, - йдеться у повідомлені на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Відео дня

По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що Кабінет міністрів України прийняв Постанову, відповідно до якої, скасував деякі положення наказу Комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року про заборону грального бізнесу в Україні. Відтак, усі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими.

“У перші дні набрання Постановою чинності в області було проведено масштабне відпрацювання по перевірці її виконання. Проте, як бачимо, залишились зловмисники, які продовжують порушувати Закон. Тож закликаємо усіх громадян, які мають будь-яку інформацію про можливе функціонування підпільних гральних закладів, повідомляти про це на лінію «102»”, - йдеться у повідомлені на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Віталій Малий

    Опозиційних коментаторів немає, вірити не хочуть
  • наталия литвак

    Доки поліція буде кришувати гральні заклади,доти вони будуть існувати
  • Ксения Александрова

    а де це?

    Дима Кучка reply Ксения Александрова

    Ксения Александрова в Кам'янець Подільському.
  • Танюха Беляєва

    А що більше нема???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up