У кінотеатрі "Планета" пограбували жінку

У кінотеатрі "Планета" пограбували жінку
  • З куртки хмельничанки злодій поцупив 2 тисячі гривень.
  • На щастя, і потерпіла, і камери відеонагляду побачили зловмисника.
  • Тож, його затримали досить швидко.

Подія мала місце 17 березня в кінотеатрі «Планета». До приміщення проник чоловік та витяг з кишені чужої куртки 2 тисячі гривень. Щоправда, залишитися непоміченим йому не вдалося. Власниця куртки саме зайшла до кімнати та налякала зловмисника. Той, забравши гроші, мерщій вибіг на вулицю.

Жінка негайно викликала правоохоронців. Поліцейські  склали орієнтування на зловмисника і менш, ніж за годину, його затримали на вулиці Кам’янецькій. 

Грабіжником виявився 47-річний чоловік, який раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Читайте також: З’явилося відео на якому вандали трощать фотозону біля ЦУМу. Що кажуть у поліції

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віта Ратушняк

    Нащо закривати обличчя? Країна має знати своїх героїв
  • Олександр Здобніков

    хіба кінотеатер не закрили на карантин?
  • Liudmyla Suprunovska

    Она сама виновата. Кто вообще держит такие деньги в верхней одежде?

    Alex Cube reply Liudmyla Suprunovska

    а есть такое оправдание в уголовном кодексе, да?

    Liudmyla Suprunovska reply Liudmyla Suprunovska

    Кто оставляет деньги и сам уходит из помещения?

    Ievgen Pervushyn reply Liudmyla Suprunovska

    тре в спідньому тримати, вірно?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up