Вбивці також носять спідниці або Якою буває злість жінки

Вбивці також носять спідниці або Якою буває злість жінки
У своїй жорстокості жінки можуть не поступатися сильним чоловікам. Криміналістика знає випадки, коли кривавим злочинцем виявляється сором’язлива дівчина або спокійна бабуся.

У сімейних конфліктах  поведінка жінок часто набирає провокуючого характеру або вони стають «рівноправними» учасниками конфлікту з непередбачуваними наслідками щодо того, хто ж буде в ньому злочинцем, а хто жертвою. 

Злість жінки страшна

Минулого року у Хмельницькому було скоєно 5 вбивств, в одному випадку криваву розправу скоїла жінка.  Хмельничани пам’ятають страшну історію, яка сталася в квітні минулого року. Тоді  в будинку №49 на Львівському шосе знайшли труп 27-річного чоловіка. Експертиза виявила на тілі ознаки насильницької смерті.  Вбивцею виявилася його мати. Після скоєного, жінка вистрибнула у вікно 9-го поверху. Роком раніше вбивство скоїла 70-річна пенсіонерка. У своїй квартирі по вулиці Рибалка вона усім, що попадало під руку, била сина-інваліда, аж поки той не помер.  Обидва вбивства стали наслідком банального непорозуміння між членами сім’ї. Але свою роль зіграв також алкоголь, який перед злочином вжили обидві матері.  

Відео дня

Ще частіше жінки нападають на своїх коханців або законних чоловіків.  На злочин йдуть   через  побутові проблеми, гроші або зраду.  Так, у Дунаєвецькому районі дві подруги напали на колишнього чоловіка однієї із них через несплату аліментів. Побитого у вкрай важкому стані доправили до районної лікарні. Близько третьої години того ж дня чоловік помер. Обох засудили до семи років позбавлення волі

Кухонна класика жанру  

Не завжди сімейна сварка закінчується вбивством. Частіше подружжя вирішує конфлікт  полюбовно. Однак,  трапляються випадки, коли жінка може добряче відгамселити свого обранця, в результаті чого він опиняється в лікарні.  Так, навіть вагітна жінка може «положити» чоловіка. Таке сталося у Славуті

Найнебезпечнішими є сварки на кухні, де знаряддям побутового вбивства чи травмування є звичайний ніж. Саме цим предметом скористалася 31-річна хмельничанка під час сварки зі своїм співмешканцем.  Ножове поранення спричинило смерть. У скоєному раніше судима жінка зізналася міліціонерам.  

Свого молодого коханця зарізала і 44-річна кам’янчанка. Ніж став останнім «аргументом» у словесному конфлікті між парочкою. 

Шокуючою  стала новина про те, що пенсіонерка із Дунаївців до смерті побила чоловіка … сковорідкою.  Після вбивства, злякавшись скоєного, літня жінка сховалася в шафі, де просиділа 18 годин. Судово-медичні експерти підрахували, що по тілу 79-річного чоловіка було нанесено не менше 50 ударів.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • PAL

    Так сама смерть, женского рода.

    voltron reply PAL

    Жінки страшні створіння Опасные
  • Иван

    А что там с Валентиной Анатольевной? Королевой обоев.))) Сидит со своим сыном за покушение на убийство жены её любовника? Или отмазалась?

    Анонім reply Иван

    Отмазали)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up