Вбивство через ревнощі: на Хмельниччині чоловік розправився зі своїм суперником

Вбивство через ревнощі: на Хмельниччині чоловік розправився зі своїм суперником
  • Два чоловіки не поділили жінку в Шепетівці.
  • Один із них поплатився життям. 

Вранці 6 березня до лікарні у Шепетівці  швидка доставила чоловіка із численними забоями голови. Він помер. 

За яких обставин отримав травми 40-річний місцевий мешканець, взялися з'ясовувати правоохоронці. За словами жінки, яка викликала швидку, чоловік був її знайомим, він випадково впав. Але ця версія здалася полісменам неправдивою.

Правоохоронці опитали свідків та вийшли на слід можливого зловмисника, що наніс тілесні ушкодження потерпілому. Ним виявився раніше засуджений за наркозлочини місцевий.

Відео дня
  • "Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері потерпілий та його кривдник розпивали спиртні напої у будинку їх спільного знайомого. Згодом до них приєдналась дружина власника будинку. Саме через ревнощі до неї зловмисник ударом ноги в груди зіштовхнув потерпілого з бетонних сходинок, від чого той впав та отримав травми голови, несумісні з життям", - повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Як виявилося, після скоєного чоловік втік з місця події, а власниця будинку викликала швидку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Працівники поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже оголосили про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Остап

    І знову Шепетівка... Якесь прямо Палермо в Хмельницькій області. Авакова на вас немає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up