Взяли під варту адміністратора хмельницького ринку, який хотів підкупити поліцейського

Взяли під варту адміністратора хмельницького ринку, який хотів підкупити поліцейського
  • Чоловік запропонував поліцейському хабар - тисячу доларів США.

Під варту взяли 52-річного хмельничанина, який намагався підкупити правоохоронця. Чоловік є адміністратором одного з місцевих ринків. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

До Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції звернувся заступник начальника слідчого відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності Хмельницького РУП.  Поліцейський повідомив про чоловіка, який запропонував йому хабар.

"Встановлено, що 52-річний чоловік є фігурантом кримінального провадження, розпочатого за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області ДСР НПУ, за фактом вимагання та отримання 30 000 гривень", - повідомили у поліції. 

Відео дня

Аби "вирішити" питання щодо закриття кримінального провадження, хмельничанин пообіцяв правоохоронцеві тисячу доларів. Його затримали на передачі першої частини суми. Зараз йому вже оголосили про підозру за статтею "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі" Кримінального кодексу України. За це чоловікові загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі. Наразі його взяли під варту.

Читайте також: У Хмельницькому на хабарі затримали двох начальників кримінальної поліції: що відомо
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Людмила Простова

    Не тошните, противно
  • Aleksander Andrew

    Та ни вже, а з начальством поділитись)) мало дав , вони з пьяноговодія більше возьмуть.
  • Андрей Смирнов

    Унизил гидность полицейского!😀Админ походу не знал что взятка в 1000$давно не проходит..Полицейский только чтобы пройти аттестацию дал в районе 2000$..
  • Киличава Віктор

    Дасть 5000 і випустят

keyboard_arrow_up