За порваний піджак губернатора та газ у Хмельницькій ОДА відповідатимуть міліціонери

За порваний піджак губернатора та газ у Хмельницькій ОДА відповідатимуть міліціонери
У скандалі в Хмельницькій ОДА розбирається прокуратура. Позицію міліціонерів під час конфлікту вже називають бездіяльністю та обіцяють дати цьому правову оцінку.

- Голові облдержадміністрації було нанесено побої, пошкоджено одяг, окремі активісти розпилювали у приміщенні сльозогінний газ. На хуліганські дії громадян, котрі з застосуванням фізичної сили блокували роботу адміністрації, працівники міліції не здійснювали відповідного, адекватного ситуації реагування, - заявили у прес-службі прокуратури.

Слідчий відділ прокуратури області вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 КК України.  

За службову недбалість міліціонерам загрожує штраф від 850 до 2550 гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відео дня

Прокуратурою провадиться досудове слідство.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Два года исправительных работ, для них самое то. Может научаться работать? От этих мусоров одни убытки. Что они есть, что нету все одно беда.
  • Anonymous

    а ви не бажаєте стати новим главою області? багато слів - на виході нічого Мне нравится ситуация: пауки в банки, пожирают друг дружку )))) Здоровенны потные хлопцы с чубами, заместь того, чтобы идти защищать Батькивщину, мычат, размахивают кулаками и пшикают баллончиком. Красиво. Страна дебилов.
  • Anonymous

    До чого пиводить квотна кадрова політика вже побачили.Це тільки початок.Призначаються особи,які не здатні в складний військовий період для краіни за своіми якотями працювати разом,не хлюпати,не жалітись,а тягнути непросту лямку керівників,тим більше після революціі змінити життя в області простих людей на краще.Взялися,а нічого не вміють самі,нічого самі не рішають,не працюють колективно,а на партіі своі заглядують.Нам від такого кадрового підходу не бачити кращого.Вони ж не слухають думку людей,вони знають грошові потоки в області,для чого ім не іх люди,як тоді вкрасти з бюджета,як прихопити кусочок земельки,поки на посаді.За останні 10 років корупційна складова у владних кабінетах області вкорінилася і не має значення хто приходить до влади.Є старі групи казнокрадів,які в тіні,причаілися,дивляться чим все закінчиться між новими керманичами.Невже не зрозуміло,що народ не буде вже мовчати,буде виносити з кабінетів казнокрадів,буде негодувати,висновків на жаль не роблять посадовці,для них думка людей чи громадських організацій пусте місце.Тепер будуть залякувати прокуратурою чи міліцією.Ім після цього треба йти у відставку.Діти наші на сході Украіну захищають,ім важко,без належного озброєння часто,без тепла,води йдуть на смерть заради Батьківщини та іі майбутнього,а вони ділять потоки, впливи на сфери життя в області і т.п. Це безсовісно.А міліція вже втягнута в політичні баталіі,чого не потрібна булі робити.Вот вам квотний підхід панове політики.Відставка обом і немає чого ім там робити,потрібно призначити інших.
  • Anonymous

    хочу глянути як грифонівців та колишніх беркутят посаять?!.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up