Задушив шнурком від куртки: Хмельницький суд відправив у СІЗО чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини

Задушив шнурком від куртки: Хмельницький суд відправив у СІЗО чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини
Фото: rivnepost.rv.ua
  • Трагедія сталася напередодні в одному із сіл Славутського району.
  • За версією слідства, 55-річний чоловік задушив власну дружину шнурок від куртки під час сварки.
  • Наразі підозрюваного відправили до СІЗО. Триває слідство.
  • Якщо його провину доведуть, йому світить позбавлення волі до 15 років.

Трагедія сталася 17 серпня в одному із сіл Славутського району. Вночі між подружжям виникла сварка. Згодом, словесна перепалка перейшла у бійку. Під час неї 55-річний чоловік схопив шнурок від куртки, що лежав на дивані та накинув його на шию дружини. Він стискав його доти, поки жінка не припинила пручатися. Жінка померла.

Як повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, чоловіку наразі було обрано запобіжний захід - його на два місяці відправили до СІЗО.

"Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний негативно характеризується за місцем проживання, слідство знаходиться на початковій стадії, не встановлені та не допитані усі свідки, тож чоловіку обрано  найсуровіший із запобіжних заходів без можливості внесення суми застави", - йдеться у постанові.

Відео дня
blockquote>

Справу розслідують за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Чоловіку світить позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up