Затримали 24-річного жителя Хмельниччини, який викрадав автівки “покататись”

Затримали 24-річного жителя Хмельниччини, який викрадав автівки “покататись”
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • Молодик викрадав автомобілі з нудьги, а згодом повертав власникам.
  • За всі злочини йому загрожує до восьми років. 

Подія трапилась в Ізяславі. До поліції почали надходити заяви від місцевих про викрадення транспортних засобів і крадіжок з авто. Мовляв, спочатку автомобілі викрадали, а потім повертали. Діяв зловмисник вночі, тому свідків цих випадків не було. Про це повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції.

Особу злодія встановили вже за кілька днів. Це був 24-річний сільський житель. Впродовж кількох ночей він підбирав ключі і проникав до автівок, припаркованих біля будинків. Обирав переважно "ВАЗи". Чоловік катався нічним містом, а після того повертав автомобіль на місце. Магнітоли часто забирав із собою. Як додають в поліції, на рахунку зловмисника щонайменше чотири викрадення і три епізоди крадіжок. 

Наразі він дає зізнавальні покази та співпрацює зі слідством. Під час санкціонованого обшуку в його помешканні поліцейські знайшли три автомагнітоли. Також його перевіряють на причетність до аналогічних злочинів. 

Відео дня

За даних фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтями «Крадіжка» та «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно». За все йому "світить" до 8 років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up