Жбурнув гроші у вікно. На Озерній затримали п’яного водія, який хотів дати хабар патрульним

Жбурнув гроші у вікно. На Озерній затримали п’яного водія, який хотів дати хабар патрульним
Фото - УПП у Хмельницькій області
  • Інцидент трапився близько третьої ночі на вулиці Озерній.
  • Патрульні склали проткол на водія «ВАЗу» за керування напідпитку.
  • Чоловік хотів відкупитись хабарем.

Автомобіль «ВАЗ» зупинили на вулиці Озерній близько третьої години ночі за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 42-річним водієм патрульні помітили, що той був п’яним і запропонували пройти тест на «Драгері». Прилад показав 1,84 проміле.

Як зазначають в Управлінні патрульної поліції Хмельницької області, під час складання адмінматеріалів, водій неодноразово пропонував інспекторам хабар за не притягнення його до відповідальності за частиною 1 статті 130 КУпАП. 

"Співробітники роти №3 неодноразово роз'яснювали чоловікові, що його дії мають кримінальний характер, проте громадянин не зупинився та жбурнув грошові кошти у відчинене вікно службового автомобіля", - кажуть у патрульній поліції. 

Відео дня

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для документування факту пропозиції неправомірної вигоди та вилучення 4500 гривень. На 42-річного водія  склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (Керування автомобілем в стані сп’яніння) КУпАП.

 

Читайте також: На Заводській затримали п’яного водія, який запропонував хабар патрульним
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валера Науменко

    Булоб 15000гр всеб було добре
  • Вадим Наставальський

  • Alex Varmint

    Надо за пьянку на первый раз сразу лишать прав на 5 лет, на второй раз лишать на 10 лет и конфисковать авто, на третий раз лишать пожизненно с конфискацией авто.

keyboard_arrow_up