Halloween у Хмельницькому: куди запрошують містян відзначати свято

Halloween у Хмельницькому: куди запрошують містян відзначати свято
  • Чимало цікавих програм підготували для хмельничан на свято "Halloween" у період з 28 по 31 жотвня.
  • Афіша подій розміщена на сайті moemisto.ua.

28 жовтня

20.00 - вечірка "Halloween Party in UJ", яка відбудеться у Паб-Ресторані "Union Jack". Для відвідувачів - запальна костюмована вечірка з кавер-групою "Видрові Доли".

20.00 - свято "Halloween" у ресторані "Стейк Хаус", що знаходиться у СВ клубі. Для відвідувачів виступатиме гурт "Фонтан Фест".

Відео дня

 20.00 - вечірка "From Dask till Down - Helloween", яка пройде у ПаПаПаб. Для відвідувачів - криваві коктейлі й танцювальна атмосфера з Dj Blondin.

29 жовтня

Свято "Halloween" в торговому центрі "Kvartal"для найменших відвідувачів. Для гостей: неймовірна фотозона, святкова атмосфера, тематична програма та багато класних подарунків. Вхід у костюмі безкоштовний.

 

30 жовтня

9.00 - "Halloween Camp". English Club Cactus запрошує дітей віком від 6 до 13 років цікаво провести осінні канікули. У цей день на дітей очікує весела програма, розваги та безліч інших сюрпризів.

31 жовтня

20.00 - "Хеллоувін паті". Вечірка пройде у ресторані "Арарат". Вечір відвідувачі закладу проведуть у компанії DJ Rockstar.

21.00 - вечірка "Halloween" у Tarantino Bar. Для ти, хто прийде у костюмах - коктейль "Кривава мері" у подарунок.

22.00 - вечірка "Halloween DJ Robocop Show" у нічному клубі "Шторм". Відвідувачам обіцяють запальний вечір. Вхід - 40 гривень. У тематичних костюмах - безкоштовний.

 Вся інформація про заходи розміщена на сайті moemisto.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    КОМЮНІКЕ КОМІСІЇ У СПРАВАХ ДУШПАСТИРСТВА РОДИН Про небезпеку участі в святкуванні так званого «Геловіну»    

    Дорогі Брати і Сестри!   Через декілька днів Католицька Церква святкуватиме урочистість «Усіх Святих» (1 листопада), а також особливо буде молитися за померлих у День спомину усіх вірних померлих (2 листопада). У ці дні можемо узріти Церкву в усій її повноті: паломницька Церква — це християни, які ще крокують дорогою віри, страждальна Церква — це померлі брати і сестри, які потребують наших молитов, щоб у повноті радіти спогляданням Бога, і прославлена Церква — це святі, які вдивляються в Боже обличчя і заступаються за нас. У ці дні особливо сповідуємо віру в спілкування святих і у вічне життя. З непокоєм зауважуємо, як останніми роками дедалі більше набирає популярності інше «свято» — Геловін, який має коріння у кельтських язичницьких практиках. Багато молодих людей під час різних розваг перевдягаються в костюми злих духів, мертвих, смерті тощо. Святкування Геловіну не має нічого спільного з християнською істиною про «спілкування святих», натомість є промоцією магії, окультизму, сил темряви і смерті. А участь християнина в таких заходах пов’язана з серйозною духовною шкодою. Усіх віруючих католиків, зокрема молодь, застерігаємо від участі в заходах, де буде відзначатися це свято. Пам’ятаймо, що ми є світлом світу (Мт 5, 14), покликанні до того, щоб творити спільноту Святих, а наш Господь Ісус Христос переміг смерть і є Господом життя!  

    Єпископ Радослав Змітровіч, Голова Комісії у справах душпастирства родин при Конференції римсько-католицьких єпископів України отець Роман Лаба OSPPE, директор Всеукраїнського бюро у справах душпастирства родин при Конференції римсько-католицьких єпископів України Інші статті за темами
  • Анонім

    Дізнайся, що насправді ти збираєшся святкувати

    http://kmc.media/2017/10/29/tebe-zaprosyly-na-khelovin.html



    http://youtube.com/watch?v=Xt9JBSoFAcw

  • Анонім

    Відьомство а не свято, шабаш. Затуманюють мізки мОлоді, яка не знає споавжніх цінностей, а хоче в такий спосіб зайняти порожнечу в душі і серці. Сатана виходить розважитись, і таку програму складаєте тільки б заповнити місце в душі,  яка противиться злу цього світу!! Після таких святкувань опиняються в полоні диявола, і стають заручниками гріха. Потім шукають в бабок і екзорцистів, як позбутися клейма сатани. Навіть не віддаючи, що приймаючи участь в такому божевіллі, стають знаряддям в руках диявола і можуть чинити огидні вчинки і дії, чим приречують себе на нестерпні страждання, позбутися яких можна щирою сповіддю, Святим Причастям, молитвою і постом. Вбережіть своїх дітей та дітей знайомих своїх від участі в подібних дійствах, необдуманих вчинкіа, страждань
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up