Кого почують хмельничани на фестивалі Rock&Buh 2019 (ВІДЕО)

Кого почують хмельничани на фестивалі Rock&Buh 2019 (ВІДЕО)
  • З 24 по 26 травня втретє у Хмельницькому пройде фестиваль Rock&Buh 2019.
  • Усі хмельничани зможуть насолодитись українським роком у виконанні кращих молодих гуртів.
  • Про тих, хто запалюватиме на головній із трьох сцен, читайте далі.

Третій за ліком фестиваль Rock&Buh відбудеться на території міського пляжу (Молодіжного парку) із 24 по 26 травня. Цьогоріч організатори вирішили, що працюватиме відразу три сцени. На першій будуть виключно рок-гурти. На другій альтернативна та інша музика. Не третій гостей розважатимуть ді-джеї. Для початку ми розповімо вам про тих, хто виступатиме на головній сцені.

“СКАЙ”

Український рок-гурт існує з 2000 року. Їх музика звучить в стилі альтернативного року, поп-року та нової хвилі пост-панку.

Основну популярність колектив здобув у Західній Україні, виступивши на фестивалях “Червона Рута”, “Перлини сезону” та “Таврійські ігри”.

Відео дня

Першою композицією, яка принесла “СКАЙ” широку популярність, стала пісня “Тебе це може вбити”.

"Navkolo Kola"

Гурт заснований у 2005 році в Києві. З 2005 по 2007 команда брала участь в багатьох українських фестивалях, але не випустила жодного офіційного музичного релізу. За рік група призупинила свою діяльність та відновила свою музичну активність тільки через 8 років.

У вересні 2016 року гурт презентував дебютну платівку “Океан”. Запис композицій музиканти робили самостійно на власних студіях.

"Gapochka"

"Gapochka" - українська інді-група, створена у 2008 році. Колектив здобув перемогу в Global Battle of the Bands із виступом у лондонському клубі Scala, в якому колись грав гурт "The Beatles".

До заслуг "Gapochka" відносять й те, що ним здійснено перехід з формату альтернативного поп-року в ніжне електроакустичне. Таким чином гурт став одним з унікальних лиць нової ери української музики. Крім того, голос фронтвумен гурту Каті Гапочки належить до десятки голосів нової української музики.

"WakeUpCall"

WakeUpCall - це молодий рок-гурт з Італії. Хлопці записали свої перші 3 пісні з відомим американським продюсером Beau Hill, який працював з такими групами, як Alice Cooper, Eric Clapton, Ratt тощо.

Гурт активно концертує у найбільших клубах по всій Італії та Європі, граючи з такими відомими колективами як Tito & Tarantula, Richie Kotzen,RED,Silverstein,Sonic Syndicate та Crossfaith.

“ТНМК”

Танок на майдані Конґо (ТНМК) – українська хіп-хоп група, заснована в 1996 році. Перший прообраз гурту створили два друга та нинішні учасники ТНМК: Фоззі та Котя. Серед їх творчих надбань: 7 альбомів¸ більше 30 кліпів і б30 дуетів із музикантами з України, Англії, Грузії й Росії.

Гурт виконує музику в стилях репкор, хіп-хоп, рок та фанк.“ТНМК” брав участь у всіх найбільших музичних фестивалях на теренах України: Червона Рута, Таврійські Ігри, Захід Фест та інших.

"5 Vymir"

Український музичний гурт з Києва. Грає на зламі Indie-rock, brit-pop та psychedelic. У своїй музиці поєднує британські традиції звуку та україномовні тексти. "5 Vymir" виступали на найбільших фестивалях країни (включно із Zaxidfest, Koktebel Jazz Festival, RespublicaFEST, ГОГОЛЬFEST, Бандерштат, Woodstock Ukraine).

“Гуцул Каліпсо”

Чернівецький музичний гурт заснований восени, 1999 року. Тривалий час “Гуцул Каліпсо” були чи не єдиними представниками Чернівців на багатьох українських фестивалях - Нівроку (фестиваль), Арт-Поле, Рок-Екзистенція, Шешори (фестиваль), «Країна Мрій» та інших. Також вони виступали у Польщі, Росії та Білорусі.

Поміж інших перемог колективу - перше місце серед “молодих” гуртів на фестивалі «Таврійські Ігри» 2006 року.

"М.Тюссо"

Рок-гурт із Одеси.

Офіційно колектив розпочав свою діяльність в кінці літа 2016 року. За короткий період він зумів покорити серця своїх слухачів.

На даний момент група займається написанням авторського матеріалу, а також має в своєму репертуарі кавери на усім відомих українських та зарубіжних виконавців.

[О’]

Назва групи [O] походить від перших літер імен учасників українською мовою - Олі Чернишової і Сашка (Олександра) Каспрова.

[О] - переможці музичної премії Jager Music Awards, яка підтримує незалежних і андеграундних артистів. Їх пісня "Мушечки" стала найбільш ротованою на Kiss FM і отримала премію від радіостанції в категорії "Трек 2017 року".

Група виступала на фестивалях Atlas Weekend, Koktebel Jazz Festival, White Nights UA, Lviv Acoustic Fest, Wild Wild Fest (Польща), Бандерштат, Hedonism, Імпульс Фест, Wschod Kultury, Via Carpatia, Odessa Film Festival.

"O.Torvald"

Український рок-гурт, заснований у 2005 році в Полтаві. Згодом колектив переїхав до Києва. Створення гурту почалось з дитячого знайомства Євгена Галича з Денисом Мизюком. Велике бажання обох грати рок-н-ролл привело до появи в 1999 році гурту «Крути! Педалі», який проіснував до 2005 року. Вже згодом був заснований гурт «О.Torvald».

Як і всі молоді гурти, "O.Torvald" брав участь у конкурсних фестивалях, зокрема GBOB, Червона Рута, Перлини Сезону, Таврійські ігри. Одночасно записувались пісні, багато з яких так і залишились у демо-варіантах.

Також гурт представляв Україну на Євробаченні-2017 з композицією «Time» («Час»).

"Space Of Variations"

Український гурт із Вінниці, що існує з 2009 року. Стиль групи з самого початку позиціонувався як металкор, але з часом музика отримала більш хаотичний характер.

З 2015 року на рахунку хлопців безліч концертів у різних містах України та виступи на таких фестивалях, як: Файне Місто, Захід Фест, Республіка, IBRA, Завантаження, Big Love Fest та Іншамузика фест.

"Space Of Variations" був визнаний найкращим метал-гуртом України за версією «The Best Ukrainian Metal Act» у 2015 та 2018 роках.

"ЦеШо"

Соціальний рейв-бенд, заснований у 2016 році. Учасниками колективу є актори, які поєднують музику з театром, а тематика творчості стосується соціальних проблем. Всі п'ятеро під час виступів одягнені в однакові комбінезони, а на сцені разом із ними п'ятеро ляльок у такому ж одязі.

Восени 2018 року “ЦеШо” здійснили тур по США, під час якого провели 13 концертів, зокрема в Гейнсвілі, Піттсбурзі, Вашингтоні, Портленді, Альбукерке та Віфлеємі. А в 2019 році колектив взяв участь у Національному відборі на Євробачення 2019 із піснею "Hate", де зайняли 4-те місце у півфіналі.

"RIDEAU"

RIDEAU" – гурт із Стокгольма. Колектив грає музику в стилі "рок-н-рол". Це поєднання емоційного вокалу Габріеля Оберга та приголомшливої гітари Карла Мангуса Палма. Їх музика - це заряд хеві-металу у формі панку.

"THE ELEPHANTS"

Рок-гурт з міста Суми, що виник у 2014 році.  "THE ELEPHANTS"  - це одне з нових імен на українській інді-сцені, що підкорило публіку на кількох фестивалях - від Джаз Коктебеля до Гогольфесту.

Перший же сингл The Elephants Friends - пісня-посвята друзям, що  стала локальним хітом. Композиція увійшла в топ-10 кращих альтернативних синглів в чарті iTunes.

Кумирами автора пісень і вокаліста Дмитра Циганенка є американський фолк-колектив Bon Iver і Foster the People. Подібними до цих гуртів є й сьогодні The Elephants.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сніжана Скотинянська Верзун

    З минулого року чомусь гурт "Мотанка" запам'ятався найбільше......На мій погляд, цікавіше, коли одна головна сцена
  • Валентина

    Підтримую попереднього.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up