Куди піти у вихідні 14-15 жовтня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 14-15 жовтня. ВСІМ рекомендує
  • Фестиваль вуличної їжі, закриття мотосезону і концерту відомого гурту "Brutto".
  • 14 і 15 жовтня на хмельничан чекає чимало цікавих заходів. 
  • Як провести вихідні з користю та куди сходити розвіятись? 

14 жовтня, субота

8:00 - сільськогосподарський ярмарок. Місце: вул. Прибузька.

Фермери із усієї області продаватимуть товари. Там можна буде придбати сир, мед, овочі, фрукти тощо. 

Відео дня

10:00, 12:00 - дитяча музична зустріч "Мої перші концерти". Місце: Хмельницька обласна філармонія. Вхід: 20 гривень для дорослих, 30 гривень для дітей. 

Батьки разом зі своїми малюками почують якісну музику у живому виконанні професійних віртуозів, а за допомогою музично-ігрових імпровізацій поринуть у світ краси і гармонії.

З 11:00 - фестиваль вуличної їжі "Проскурівські смаколики". Місце: сквер Шевченка. 

Цього разу темою стане подільське весілля. Можна буде покуштувати справжні подільські короваї. Крім цього, ресторатори приготують для гостей різноманітні смаколики. Ціни на їжу коливатимуться в залежності від страви. 

11:30 - закриття мотосезону. Місце: майданчик перед кінотеатром Шевченка. 

Хмельницьким ганятимуть мотоциклісти. Закриття сезону відсвяткують як завжди яскраво і з драйвом. 

12:00 - вистава "Котигорошко". Місце: театр ляльок "Дивень". Вхід: 25-28 гривень. 

Хлопчик Котигорошко, який народжений з кущу гороху, готовий стати героєм і захисником Батьківщини. Сміливо вирушає він у небезпечну подорож, де на нього чекають безліч пасток від підступного Змія. 

12:00 - матч "Сокіл" - «ІнБев-НПУ». Місце: спорткомплекс ГУНП, вул. Зарічанська, 7. 

Хмельничани, які лідирують у футзальній Екстра-лізі, вперше після дискваліфікації зможуть зіграти перед своїми прихильниками. Суперником в 5-ому турі стане «ІнБев-НПУ» (Житомир/Київ), який іде восьмим в турнірці.

12:00 - дитяча субота "Де зимують метелики?". Місце: книгарня "Є". 

На «Дитячій суботі» дітки 4-8 років дізнаються, як зимують тварини у лісі. Крім цього буде багато квестів та цікавих розваг.

14:00 - відкриття виставки "Якби не війна". Місце: вул. Володимирська, 92. 

"Якби не війна"- це історія життя 97 "звичайних" людей. Про те, як війна калічить тіла, але звеличує душі. Історія про тих, хто віддав найцініше, що у них було - життя, одній єдиній і коханій - Україні.

14:30 - матч «Феміда-Старлайф» - «Альтернатива». Місце: спорткомплекс ГУНП, вул. Зарічанська, 7. 

Хмельницька «Феміда-Старлайф» і київська «Альтернатива» зійдуться в рамках попереднього етапу Кубку України з футзалу. Для хмельничан це буде дебютом на турнірі такого рівня.

15:00 - матч "Поділля" - "Львів". Місце: стадіон "Поділля". Вхід: 20 гривень. 

Після скандального суддівства в останньому матчі «Поділля», наша команда вдома зіграє проти міцного «Львова». У матчі першого кола хмельничани на виїзді програли 0:4. Після того матчу львів’яни розгромили на виїзді «Полісся». Ця перемога поки залишається єдиною для них на виїзді.

17:00 - концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Поділля" Вінницької обласної філармонії. Місце: Хмельницька обласна філармонія. Вхід: 40-60 гривень. 

На концерті відвідувачі почують подільський фольклор, зібраний і опрацьований дослідниками народної творчості.

18:00 - розповідь про подорожі в США і Домінікані. Місце: мовна школа "ОЛА". вХІД: 30 гривень. 

Як жити на Манхетені за 50 доларів у день на двох, як пройтись по Нью-Йорку пішки за 2 тижні і скільки коштує житло у США і Домінікані. Про це та інше розкаже мандрівниця з Людмила Лагута. 

19:00 - вистава "Мазепа" від Володимира Смотрителя. Місце: монотеатр "Кут". 

Головний герой п’єси Іван Мазепа. Він згадує своє минуле. Відтворює ключові моменти своїх поразок. Ця вистава є розкриттям своєрідної технології зради. Пророче у виставі звучать слова, – «А мене не судіть жорстоко, Я лише хотів добра для України. Добра і волі.»

20:00 - концерт гурту "Banderas Blues Band". Місце: ПаПаПаб. 

Дуже особливий колектив, що грає ROCK- COUNTRY-FUNKY-REGGEY-SKA-RUMBA-ETHNO. Їх неповторне звучання, авторське трактування каверів, пісні власного виконання, яскравий вокал та віртуозна гра - вигідно вирізняють Banderas Blues Band серед сучасних колективів, що грають у стилі блюз на рок-н-ролл. 

21:00 - концерт гурту "Nebraska". Місце: гастробар 7.62. 

Свого часу NEBRASKA (кантрі-проект байк-рок-бенду "Механічний Апельсин") вирішила зробити те, чого до них на теренах Батьківщини ніхто робити не наважувався. Вони вдихнули українську душу у суто американське кантрі.

15 жовтня, неділя

11:00 - фестиваль "Лицарський хрест". Місце: музей історії міста Хмельницького. 

Тематикою фестивалю є історія національно-визвольної боротьби Української Повстанської Армії та 75 років з моменту її створення. У програмі заходу: історичний квест "За Волю", настільно-рольова гра "Боївка", вечір повстанських пісень і кіноперегляд. 

12:00 - вистава "Пан Коцький". Місце: театр ляльок "Дивень". Вхід: 25-28 гривень. 

Казка про те, як звичайнісінький ледачий Кіт, за допомогою хитрощів Лисиці, зміг обдурити лісових мешканців.

18:30 - вистава "Фараони". Місце: театр Старицького. 

Мріяли якось українські чоловіки жити, як єгипетські фараони, щоб жінки кожного ранку ноги цілували. Та мрії не завжди здійснюються. А часом, навіть коли здійснюються, то навпаки! 

19:00 - концерт гурту "Brutto". Місце: Хмельницька обласна філармонія. 

Виступ BRUTTO - це більше, ніж просто концерт. Енергія BRUTTO зміцнює віру в себе та звільняє від внутрішніх кайданів.

20:00 - виступ Dj Flash. Місце: ПаПаПаб. 

Він вправно грає на багатьох музичних інструментах і добре відомий з гурту "Видрові Доли". 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sasha Emelchuk

    "......10:00, 12:00 - дитяча музична зустріч "Мої перші концерти". Місце: Хмельницька обласна філармонія. Вхід: 20 гривень для дорослих, 30 гривень для дітей. ....."

    Почему для детей дороже , чем для взрослых ?

    Анна Островська reply Sasha Emelchuk

    ну бо батьки туди йдуть заради дітей

    Sasha Emelchuk reply Анна Островська

    Какой то философский ответ у Вас получился ,  Анна Островская .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up