Куди піти у вихідні 16-17 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 16-17 березня. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pixabay.com
  • Вікенд у Хмельницькому буде багатим на спортивні та культурні події.

  • Від футзалу і екзотичних тварин до дитячих вистав та тематичних вечірок - кожен може обрати відпочинок до душі.

  • Із цими та іншими розвагами пропонуємо ознайомитися у традиційній афіші від vsim.ua.

Субота, 16 березня

10:30 - Міні-футбол. Турнір пам’яті Романа Шухевича у ДЮСШ №1. Вхід вільний.

10:30 - Вистава “Бебі-бумм! Знайомство” у Хмельницькому театрі ляльок “Дивень”.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство".

Відео дня

10:30 - Конференція CoreCamp Conference в Арт-центрі “MASLO”. Вхід: 100 грн.

CoreValue Ukraine запрошує на одноденну конференцію CoreCamp Conference. Не пропустіть можливість поспілкуватись із профі своєї справи, послухати про нові тенденції в ІТ й обмінятись досвідом з колегами.

12:00 - Футзал. СК “Сокіл” прийматиме вдома “Кардинал-Рівне” в рамках 17 туру Екстра-ліги у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 9.

Фото із сайту СК "Сокіл"

12:00 - Дитяча вистава “Марійка і ведмідь” у Хмельницькому театрі ляльок “Дивень”.

16 березня Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "Марійка та Ведмідь", початок о 12:00.

12:00 - Волейбол. Жіноча команда “Новатор” проведе другий матч проти чернігівського “Університет-ШВСМ” в рамках ХІІІ туру Суперліги в спорткомплексі “Новатор” на Тернопільській, 13/4.

Фото з сайту Хмельницької федерації волейболу

13:00 - Тренінг “Юний рятівник” у Подільському тренінговому центрі. Вхід: 300 грн.

Навчання дітей першій допомозі. Вікова група 6+ (13:00 )та 10+(15:00). Маленький рятівник – це цікавий та корисний тренінг для дітей. В ігровій формі ваші діти навчаться надавати першу допомогу собі та своєму товаришеві.

Програма курсу:

- Перша домедична допомога. Що це?

- Власна безпека при небезпечних ситуаціях.

- Втрата свідомості, непритомний стан.

- Виклик 103. Як правильно викликати «швидку допомогу»

- Опіки

- Отруєння

- Порізи та кровотечі.

- Накладання пов'язок

- Транспортування потерпілого

- Безпека на вулиці. Небезпечні ситуації на дорозі.

- Як розпізнати, що у бабусі інсульт?

- Епілепсія. Що це?

- Серцево-легенева реанімація.

18:00 - Заняття “Хімія як наука” у Центрі розвитку дітей “Pixel”. Вхід: 200 грн.

Що може бути краще, ніж похімічити у вихідні? А хімія з Pixel- це пізнавально, весело і безпечно! На занятті розбиратимуться, що є хімічною реакцією, а що - ні. До того ж знайомитимуться зі справжнісіньким лабораторним посудом - розберуть, що за позначки на ньому і для чого його використовувати. І, звичайно ж, проведуть перші хімічні реакції - якісні у всіх сенсах.

18:00 - Футзал. “Феміда-Старлайф” проведе третій поєдинок проти “Евеліни” за третє місце дивізіону 1 Преміум-ліги у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 9.

19:15 - Футзал. “Динамо-ГУНП” зіграє третій фінальний матч дивізіону 1 Преміум-ліги проти “Helpix” у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 9.

20:00 - Cольний концерт Василя Прозорова у LUX Night & Karaoke Club. Вхід: 150 грн.

Василь-Прозоров Переверзєв, в минулому - фронтмен легендарного гурту "ТОЛ", зараз - засновник та ідейний лідер групи "Пісні Наших Днів". Кращі композиції "Пісні Наших Днів" в акустичному виконанні, розмови між автором і публікою і не тільки, обіцяють що вечір пройде по справжньому незабутньо.

20:00 - Вечірка “St. Patrick's Day Party” у пабі “Union Jack”. Вхід вільний.

В гостях - гурт "ТОЛОКА". Конкурси, призи, розіграші...та море пива.

Фото ілюстративне. vokrugsveta.ua

Неділя, 17 березня

10:00 - Виставка екзотичних тварин “Світ джунглів” у ТЦ “ЦУМ”. Вхід: 40-50 грн.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин. Всі вони знаходяться в окремих тераріумах і клітках. Під час відвідування виставки дітям і дорослим прищеплюється любов до тварин, виховується бажання охороняти живу природу. Також є можливість сфотографуватися з тваринками.

Фото ілюстративне. pexels.com

10:00 - Виставка “Традиція. Made in Ukraine” у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 5-20 грн.

Виставка «Традиція. Made in Ukraine» (декоративний розпис з музейної колекції) експонується у музейній галереї «квARTира» в рамках проголошеного Року  українського декоративного мистецтва.

12:00 - Вистава “Принцеса і свинопас” у Хмельницькому театрі ляльок “Дивень”.

Автор цієї казки – відомий датський письменник Ганс Крістіан Андерсен. Це історія про маленьку і дуже примхливою принцесу, в яку був закоханий принц. Батько король, душі не чаяв у донечці – балував її як міг, але її капризів не було кінця. Але одного разу все змінилося коли в подарунок вона отримала прекрасну троянду і живого солов’я…

16:00 - 1-й Етап Khmelnytskyi Jiu Jitsu Championship No-Gi у СК “Епіцентр”. Вхід вільний.

Друзі, запрошуємо вас прийняти участь у першому етапі "Ліги Джиу Джитсу України", який відбудеться 16-17 березня у місті Хмельницькому за адресою вул., Чорновола, 88, СК "Епіцентр".

17:00 - Виставковий проект Семена Храмцова “Банери. Критичний дизайн” у Хмельницькому обласному художньому музеї.

Семен Храмцов (м.Херсон) представить у Хмельницькому обласному художньому музеї виставковий проект «Банери. Критичний дизайн». Це дослідницький арт-проект, який концентрує увагу на проблемах графічного середовища повсякденності України. Він передбачає аналіз критичних рефлексій дизайнерів на сучасний дизайн. Серія банерів структурує до болю знайомий погляду «візуальний шум», що нас оточує, i базується на анкетних відповідях респондентів. Тому колір фону, логотип, слоган, заголовок, персонажі, тощо, взяті не випадково. Хоча випадковість – один з способів побудови цих композицій. Концентрація штампів, стереотипів, популярних прийомів, породжує соціальну складову і розкриває проблеми естетичного та етичного характеру.

19:00 - Вистава “Як наші діди парубкували” у Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького.

Вистава наче пронизана духом українського села, сповнена традиційними піснями, танцями та жартами.

Молодий парубок закоханий у дівчину та хоче на ній одружитися. Проте згоди на шлюб не дають її батьки. На які фантастичні вигадки здатні хлопці заради досягнення бажаної мети - ви навіть собі не уявляєте!

Не пропустіть комедійної вистави у Хмельницькому!

Фрагмент із вистави. moemisto.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up