Куди піти у вихідні 16-17 лютого. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 16-17 лютого. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pixabay.com
  • Цими вихідними хмельничани матимуть змогу відвідати чимало цікавих заходів.

  • Для дітей покажуть вистави, а дорослих запрошують на виставки, концерти та майстер-класи.

  • Про це та інше - у традиційній афіші від vsim.ua.

Cубота, 16 лютого

10:30 - Вистава “Бебі - бумм! Знайомство” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ". Вхід: 40 грн.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство". Захід для глядачів від 1-го до 3-х років.

12:00 - Дитяча вистава “Кицин дім” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ".

Відео дня

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "Кицин Дім".

12:00 - Футзал. Хмельницький футзальний клуб "Сокіл" у спорткомплексі ГУНП зіграє проти сумського «Food Centre-СумДУ» у рамках 1/4 Кубку України. 

12:00 - Тренінг “Магія голосу в житті та бізнесі” в Агенції сталого розвитку “Астар”. Вхід: 500 грн.

Вам потрібен цей тренінг, якщо:

  • Ваша робота пов'язана з комунікаціями і переговорами;

  • Вам доводиться багато виступати перед аудиторією;

  • Бувають моменти, коли хочеться помовчати, бо втомилися голосові зв'язки, болить горло;

  • Хочете ефективно виступати перед публікою;

  • Вам хочеться відчувати себе впевненими;

  • Вам важливо позбутися затискачів;

  • Хочете, щоб вас слухали з цікавістю.

12:00 - Майстер-клас “Культура придворних поклонів та реверансів” в актовій залі СКЦ “Плоскирів”. Вхід: 50 грн.

Ми вирушимо у мандрівку в часи придворних поклонів та реверансів. А також учасників чекає практична частина з використанням костюмів та реквізитів.

17:00 - Марина Клишната з новою програмою “Вам - мій пісенний рушничок” у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 80-100 грн.

Марина Клишната, солістка Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля" Лауреат Всеукраїнського та Міжнародного конкурсу. Брала участь у постановці оперети Ярослава Барнича "Гуцулка Ксеня" - партія Мері. Неодноразово нагороджувалась грамотами і відзнаками місцевих органів влади. В репертуарі співачки українські народні пісні подільських поетів та твори українських та зарубіжних композиторів.

17:00 - Лекція “Вчимо писати код” у Circle. Вхід вільний.

Комплексна програма розрахована на новачків, це дасть змогу успішно стартувати в сфері ІТ. Практична спрямованість навчання дозволить студентам отримати навички веб-розробки, створювати сайти та програми будь-якої складності. Робота над проектами під час навчання дозволить отримати досвід роботи в команді та створити власне портфоліо. Викладач — Бобир Олександр, гуру Front-End розробки. (Працював веб-розробником на Fantero, Rexsoft, SoftBistro (LoomLogic) та OmniSynapse. З 2015 року викладає в академії — випустив вже 8 груп з учнями та розробляє авторський курс навчання з напрямку Front-End. Завжди надасть консультацію та допомогу.

18:00 - Лекція “Справжня історія Святого Валентина” у центрі розвитку театру "Час Т". Вхід вільний.

Спеціально з нагоди Дня святого Валентина! День святого Валентина - свято УСІХ закоханих… Чи не так? Звідки це свято до нас прийшло, як римляни розважалися під час цього дійства? Чи справді існував цей святий, котрий вінчав солдат з їхніми другими половинками, всупереч імператорським наказам? Відповіді на ці питання Ви зможете знайти 16 лютого, в центрі розвитку театру "ЧасТ".

18:00 - Персональна виставка живопису та скульптури “Дуже кольорові картини” у Арт-центрі “MASLO”. Вхід вільний.

Художник висловлює через мистецтво свої іронічні, часом гіркі спостереження і думки про навколишню дійсність . Олександр Ляпін в своїх картинах втілює життя. Своє, ваше і суспільства в цілому. Дивитися на полотно і розуміти художника, а також зрозуміти себе. Альтернативний підхід, який використовує творець - дивитися всередину себе. В Нутро. Живе, яке іскрить цілим спектром емоцій.

Неділя, 17 лютого

09:00 - Колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису" у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Вхід вільний.

Запрошують хмельничан та гостей міста переглянути колективну виставку «Різнобарв’я подільського розпису», присвячену відродженню подільського декоративного розпису.

10:00 - Виставка екзотичних тварин "Світ Джунглів" у ТЦ “ЦУМ”. Вхід: 40-50 грн.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин. На виставці більше 50 видів тварин. Всі вони знаходяться в окремих тераріумах і клітках. Під час відвідування виставки дітям і дорослим прищеплюється любов до тварин, виховується бажання охороняти живу природу. Також є можливість сфотографуватися з тваринками.

10:00 - V дитячий міський турнір з Бейблейд у клубі “СВ”. Вхід: 100 грн.

Приходьте 17 лютого зі своїм блеєм, зіграйте у найпотужнішу та наймасштабнішу дитячу гру Хмельницького. Бажаємо удачі, нехай Ваш маленький енерджайзер доведе, що він - кращий бей-майстер лютого! Ми на Вас чекаємо!

10:00 - Виставка Тетяни Цимбарецької “Вікна, що змінюють” у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 5-20 грн.

Цим проектом здійснюється офіційне відкриття нового сезону діяльності музейної галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській"): виставки 2019 року в галереї ХОХМ відбуватимуться в межах Року українського декоративного мистецтва.

11:00 - Семінар “Дизайн іміджу”. Вхід: 2500 грн.

У програмі - 6 тем для визначення й створення власного іміджу:

  • Зовнішній вигляд (одяг, стиль, зачіска, макіяж, колірний типаж).

  • Внутрішній образ (хода, жести, міміка, голос, тембр голосу, словниковий запас).

  • Вміст образу. Характер, темперамент, компетентність.

  • Освіта, освіченість, етика, естетика образу.

  • Манери, індивідуальність образу.

  • Робота студента з розробки реального образу.

12:00 - Лялькова вистава “Червона шапочка” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ".

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "ЧЕРВОНА ШАПОЧКА, АБО ДЕСЯТЬ ПИРІЖКІВ ДЛЯ БАБУСІ".

17:00 - Концерт “Legends of Rock” у Хмельницькій обласній філармонії.

У програмі музика Bon Jovi, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen, The Beatles, Scorpions

17:30 - Ігротека у клубі настільних ігор на Подільській, 93. Вхід: 30 грн.

Приходь і зарядись позитивом.

  • 14.02 та 16.02 - Ігротеки. Нові знайомства, майже сотня ігор, чудова атмосфера . ⠀

  • 15.02 - "Cash Flow" бізнес гра, яка змінює життя (кількість місць обмежена, бронь обов'язкова)

  • 17.02 - "Гра престолів" стратегічна настільна гра, основана на серії фентезі-романів Джорджа Р.Р. Мартіна.(кількість місць обмежена, бронь обов'язкова)

19:00 - Комедія “Скупий” у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького.

Скупий – це одна із найкращих комедій, яку сміливо можна називати безсмертною, хоча у вересні виповниться вже рівно 350 років. Режисер-постановник: Борисяк Володимир Зінойович своєю постановкою відтворює сучасний погляд на історію безглуздого батька – Гарпагона, який своєю жадібністю, егоїзмом заважає щастю власних дітей. Гроші дають Гарпагону можливість панувати над своїм будинком, за допомогою яких він створює атмосферу терору. В результаті в родині відбувається недовіра один до одного... Страх перед Гарпагоном створює напругу між усіма персонажами. Деякі навіть намагаються повстати проти його волі. Невже гроші - це така вже величезна життєва цінність, що варта краху сімейним взаєминам? Для тих, хто любить непередбачувані розв'язки.

Читайте також: Час кіно: що показуватимуть хмельничанам 15-17 лютого.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіям радять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up