Куди в Хмельницькому піти на вихідних: ТОП-5 заходів

Куди в Хмельницькому піти на вихідних: ТОП-5 заходів
  • Найближчими днями для хмельничан проведуть тренінг, концерт та інші розважальні заходи.
  • Де активно та цікаво провести вихідні?

Субота, 11 січня

12:00 - Говори переконливо. Тренінг з ораторської майстерності

Місце проведення: вул. Кам’янецька, 48

Курс тренажів з ораторської майстерності, публічних виступів та ведення переконливих діалогів.

Це навчання у міні групах по 2-3 учасника. Кожне заняття - практичне, лекційної частини немає. Для отримання гарних результатів і відчутних змін, необхідно пройти як мінімум 8 занять.

Відео дня

Вартість одного заняття - 200 грн. 

Детальніше можна дізнатися тут.

14:00 - парад вертепів

Місце проведення: майданчик біля Дитячого світу.

По вулиці Проскурівській пройде парад вертепів та відбудеться Різдвяне дійство «Нова радість стала» з колядками та щедрівками. Старт біля Дитячого світу. 

18:00 - Клуб іноземного кіно

Місце проведення: спортивно-культурний центр “Плоскирів”

Хмельничан запрошують на перегляд американської кінострічки з українськими субтитрами, обговорення та дискусію з Jody Christian Serrano.

Детальніше можна дізнатися тут.

На изображении может находиться: 4 человека
Фото  зі сторінки Pillbrake у Facebook

21:00 - виступ гурту Pillbrake

Місце проведення: ПаПаПаб

Pillbrake - київський інді-рок гурт, заснований на початку 2019-го року. Ідеологією хлопців є невпинний рух і саморозвиток.

Свою музику подаю через простоту форми і змісту. Мелодії й гітарні рифи гармонічно поєднуються з чітким ритмом і басовим вайбом. З початку року гурт презентував два сингла: "Please" і "Roses", а також й екранізацію на них.

Вхід: безкоштовно

Детальніше можна дізнатися тут.

Неділя, 12 січня 

12:00 - фестиваль різдвяних колядок "Нова радість стала"

Місце проведення: спортивно-культурний центр “Плоскирів”

Хмельничан запрошують відвідати фестиваль різдвяних колядок, відновити справжні українські традиції та цінності. В рамках фестивальної програми прозвучать як старовинні колядки та щедрівки так і сучасні твори у виконанні народних та аматорських колективів.

Детальніше можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Богдан Хмельницький

    У місті відверто кажучи мало чого цікавого. Краще на вихідна поїхати до Львова, як мінімум, а ще краще махнути в Краків чи Вроцлав)

    Sidorcuk Masa reply Богдан Хмельницький

    То чогого, цент города сверкает ак ЛАС ВЕГАс, как улица на Бродвее))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up