"Емоційні гойдалки". Як розвиваються стосунки хмельничанина Олега і "холостячки" Огнєвіч

"Емоційні гойдалки". Як розвиваються стосунки хмельничанина Олега і "холостячки" Огнєвіч
  • На проєкті “Холостячка” конкуренція між чоловіками гостріша леза ножа. 
  • Емоційні “гойдалки”...Так черговий тиждень на проєкті назвав Олег Плахотнюк. 
  • Чи продовжить хмельничанин будувати “лав сторі” зі співачкою Златою Огнєвіч?

Минув п’ятий випуск романтичного реаліті “Холостячка” на телеканалі СТБ. Позаду - знайомства, перші побачення і розбиті мрії для багатьох учасників, які покинули проєкт. Попереду - зародження нових почуттів і чуттєва історія кохання. “Боротьба” за серце співачки Злати Огнєвіч триває і для 41-річного Олега Плахотнюка. За словами холостячки, хмельничанин для неї проявляється щоразу з іншої сторони, чим завойовує її прихильність.

Нагадаємо, Олег Плахотнюк мав вже два побачення на проєкті. Одне - особисте, де зміг проявитись “у всій красі”. Інше - спільне для двох учасників. На ньому чоловіки зі Златою Огнєвіч рибалили. Та попри не дуже романтичну атмосферу, Олег таки зміг розпорядитись часом так, аби і тут не упустити можливості поспілкуватись зі співачкою тет-а-тет. 


Розкішні букети, відверті танці, несміливі відеозвернення і коштовні подарунки. Це ще не весь арсенал того, чим учасник намагався завоювати прихильність холостячки.  Як результат - бутоньєрки на кожній церемонії троянд. Щоправда, минулого тижня співачка полоскотала нерви хмельничанину. Тоді їй здалось, що в стосунках з ним переважає лише пристрасть і засумнівалась, чи залишати Олега на проєкті. 

Відео дня

У випуску цієї п’ятниці побачення були ще гарячішими, як і конфлікти між чоловіками. Перші поцілунки, зізнання і знову нові випробування для холостяків. Побачення були - на Кіпрі, куди Злата Огнєвіч відправилась разом з двома учасниками. Ще один несподівано прилетів сам, чим дуже здивував холостячку. Всі інші чоловіки, в тому числі і Олег Плахотнюк, залишились в будинку, де вони проживали під час проєкту. Поки співачка “зближувалась” з трьома щасливчиками на райському острові, інші чоловіки “палали” від ревнощів. 

Перший поцілунок на проєкті
Цього тижня учасники змагались на турнірі і вкотре демонстрували силу і витривалість. Переможці отримали подарунок - побачення.
Також чоловікам влаштували своєрідний екзамен, де вони мали поділитись своїми пріоритетами і розставити їх у відсотках.  Головне питання стояло - чим вони готові пожертвувати заради стосунків зі Златою Огнєвіч і який відсоток у їхньому житті займає кохання. У хмельницького бізнесмена цей показник виявився 20%. Прокоментував це тим, що заради кохання може пожертвувати спортзалом, хобі і частиною роботи.

Сам Плахотнюк зізнався, що цей тиждень видався для нього емоційно важким. Адже ревнощі лише зростають, а можливості піти на побачення і проявити себе цього разу не було. Мовляв, на якийсь момент у нього навіть опустились руки.

Попри їдкі коментарі учасників за кадром і на їхнє здивування, співачка вкотре вирішили вручити хмельничанину троянду. Це означає, що він і надалі продовжить будувати з нею свою історію кохання. 
"Хочу дати тобі цю троянду, щоб на твоєму обличчі з’явилась посмішка", - звернулась Злата Огнєвіч до Олега, вручаючи йому бутоньєрку. Далі буде...

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрій Гудок

    Кунілінгус
  • Valeriy Tatarevskiy

    A  кому  то  потрібно ?
  • Kostia Prytkov

    Він хмельницький чи одеський?

keyboard_arrow_up