Спокусливе «ню» чи зворушливе «лав сторі»: скільки у Хмельницькому коштує романтична фотосесія

Спокусливе «ню» чи зворушливе «лав сторі»: скільки у Хмельницькому коштує романтична фотосесія
Фото Катерини Данилишиної
  • День Валентина – чим не привід подумати про романтичну фотосесію.
  • За «love story» у Хмельницькому просять від півтисячі гривень на годину.
  • Як зробити зйомку незабутньою, журналісти vsim.ua запитали у відомих фотографів.

День закоханих «на носі», а значить - ще один привід нагадати коханим про свої почуття. Якщо ви досі ламаєте голову над тим, що ж подарувати другій половинці, чому б не подумати про це разом. Романтична зйомка – і подарунок, і приємні спогади, переконують фотографи.

«Ню» в парі виглядає красивіше

У Хмельницькому є близько чотирьох десятків фотостудій, де можна відзняти зворушливу «love story». Вартість фотосесії для пари коливається від 500 до 1200 гривень за годину. Суму кожен фотограф встановлює відповідно до своєї професійності. Оренда звичайної фотостудії буде коштувати близько 150-200 гривень за годину, інтер’єрної – 300-350.

Іноді хмельничани не проти фотосесії «з перчинкою». Однак за зйомку в стилі «ню» беруться не всі фотографи. Найчастіше на таку фотосесію відважуються дівчата.

Відео дня

- Не обов’язково прив’язувати таку зйомку до Дня закоханих. Є гарні дівчата, є відверті. Головне тут зрозуміти позицію клієнта – як і для чого. Звісно, якщо зйомка в парі – це набагато красивіше, - пояснює фотограф Сергій Аніськов. – Така фотосесія знімається важко. «Ню» - це гра світла і тіні, всі фото переважно в темному ключі, гра силуетів. Така зйомка не завжди йде як подарунок. Швидше, це бажання себе реалізувати, більше для себе.

«Під локацію можна використати все»

Сергій Аніськов

- Для мене «love story» більше пов’язано з весіллям. Тестові знімки, щоб звикнути один до одного, зрозуміти, хто що хоче. Головна умова успішної зйомки – гарний настрій. Якщо натерли черевики у нареченого – це вже кепсько. Хоча є інші фактори – бажання, погода. Якщо брати ідею «love story», вона повинна бути різноплановою. Бюджетним варіантом може стати ТРЦ, там є багато фотозон. Для вдалих кадрів підходять фігури Мазура в парку Шевченка, місток на Південний Буг, набережна, фонтан на «Сілістрі», алейка в дендропарку. Можна використовувати все, будь-яке кафе, яке має вікно.

«Фотограф допомагає показати щирість»

Катерина Данилишина

- Фотосесія - чудовий подарунок, який викликає багато позитивних емоцій. Це означає, що коханий хоче подарувати спогади, що часто цінніше багатьох речей. Дівчата також дарують фотосесію своїм половинкам, даючи цим зрозуміти силу свого кохання, адже бажання мати фото з коханою людиною - це так щиро! Особливо коли це професійні фото. В зйомці закоханої пари важливу роль грають: професійність фотографа, який вміє не лише робити гарні знімки, але й правильно встановлювати контакт саме з закоханими. Далі – почуття. Яким би профі не був фотограф, він лише допомагає вам показати щирість і ніжність. Найбільш продуктивна частина зйомки - друга її половина, саме з цієї частини найвдаліші емоційні фото. На сьогодні є великий вибір фотостудій, але я завжди радила і буду радити зйомку на відкритому повітрі і просторі, навіть коли холодно або немає снігу. Це кардинально інший результат, це рух, це простір і свобода дій. Тоді ми не підлаштовуємося під фон, в нас немає вимушених поз і чіткого обмеження в часі.

«Не люблю нав’язувати»

 

Євген Хоптинський

- Найчастіше дівчата стають ініціаторами фотосесій. Але хлопці теж дарують подарункові сертифікати. Порад особливих немає, аби зйомка приносила задоволення і головне нікого не змушувати. Ідеї, перш за все, йдуть від людей. Не люблю нав‘язувати людям те, що їм не властиво. Локації залежать від бюджету. Але це не головне. Головне - то почуття між людьми. Саме це має намагатись передавати хороший фотограф.





Ніяких друзів і подруг

Анна Бардецька

- Хлопці та чоловіки частенько дарують фотосесію своїм половинкам на День народження чи 8 березня. Самі з дівчатами на зйомку приходять рідко. Важко налаштуватись на хорошу фотозйомку, якщо пара прийшла без настрою, посварились або хтось один не має жодного бажання фотографуватись. Також важко зосередитись, якщо беруть «групу підтримки» - подруг, друзів, які також просять пару особистих фото. На мою думку, це ніяк не стосується приводу, з якого двоє прийшли на фотосесію. Особисто я люблю працювати на хороших студіях, де є потужне фото-світло і достатньо простору. Не терплю тісноти і «бідного» освітлення. Якщо ж фотосесія на вулиці, найкращі варіанти – парк, набережна, кінно-спортивний клуб, сади за містом…

Правила вдалої зйомки від хмельницьких фотографів

1.   Завжди йдіть на зйомку в гарному гуморі, не сваріться

2.   Не змушуйте свого партнера, якщо йому некомфортно

3.   Одягайтесь зручно, щоб не відволікатись

4.   Доповненням буде підходящий по стилю та кольорам одяг

5.   Не соромтесь проявляти почуття

6.   Не беріть «групу підтримки»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up