У Хмельницькому відкриють виставку фотомистецтва

У Хмельницькому відкриють виставку фотомистецтва
  • На ній будуть представлені роботи місцевих фотохудожників

  • Деякі з них виконані в альтернативних та авторських техніках

Фотомистецтво потрібне завжди. Особливо у скрутні часи. Творчість лікує душу, додає психологічної стійкості. 30 березня о 16:00 в Хмельницькому обласному художньому музеї відбудеться відкриття виставки творів фотомистецтва. 

Виставка стала можливою завдяки обласній організації Національної спілки фотохудожників України. Місцева організація об'єднує вісімнадцять осіб, серед яких є як аматори, так і професійні фотографи.

Експозиція складається з вісімдесяти робіт різних жанрів, переважає жанр пейзажу з краєвидами дивовижного подільського краю. Більшість світлин виконана цифровим друком. Але також представлені твори у так званих альтернативних техніках, що були винайдені ще у ХІХ столітті. Це роботи Миколи Величка (соляний друк) та Романа Уварова (ціанотипія). 

Відео дня

Містяни мають також нагоду ознайомитись з фотошедеврами Заслуженого діяча мистецтв, художника AFIAP, Почесного члена спілки, одного з засновників Хмельницької обласної організації Олександра Соленцова, Голови Хмельницької обласної організації Анатолія Іванова, роботи діючих членів спілки: Сергія Марьясова, Сергія Аніськова, Сергія Зиська  Олени Лаптєвої, Юрія Савіна, Марини Шавиріної-Школяр, Сергія Успаленка, а також кандидата у члени НСФХУ Олександра Савенка.

Виставка триватиме з 30 березня по 31 квітня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up