16 грудня народився Пол ван Дайк

16 грудня  народився Пол ван Дайк

Найвідоміший трансовий діджей світу і один із найвідоміших продюсерів електронної музики сьогодні святкує свій 45-ий день народження.

Справжнє ім'я музиканта – Матіас Пол. Він виріс у Східному Берліні, вчився на інженера телекомунікацій. Пол любив слухати ремікси на популярну у той час музику, і з часом почав робити власні. З 1992 року почав виступати діджеєм у відомому берлінському техно-клубі Tresor. Того ж року його першою серйозною роботою у співпраці з Cosmic Baby стала «The Visions of Shiva». Наступного року ван Дайк прославився завдяки своєму реміксу на пісню «Love Stimulation» і ночам у легендарному Берлінському клубі E-Werk. У 1994 році вийшов дебютний альбом «45RPM». Пізніше композиція «For An Angel» з даного альбому була визнаною однією з найкращих у світі в жанрі транс.

Другий альбом «Seven Ways» (1996) отримав репутацію справжнього відкриття у жанрі трансу. Цей альбом разом із такими композиціями, як «Forbidden Fruit», «Seven Ways» та «Words» став його першим серйозним успіхом у Великій Британії, і став справжнім хітом у місцевих клубах. Пізніше, попри британський консерватизм і несприйняття іноземних виконавців, композиції ван Дайка починають посідати перші місця у наймодніших британських чартах, і стають улюбленцями британських клабберів, серед яких пізніше заробив репутацію палкого противника наркотиків, провівши декілька великих вечірок під відповідними гаслами.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up