Як хмельничанам вибрати плитку для ванної кімнати. Поради експерта (Новини компаній)

Як хмельничанам вибрати плитку для ванної кімнати. Поради експерта (Новини компаній)

Якість і надійність облицювання підлоги залежить від добротності покриття, яке повинно бути міцним і витримувати великі вагові навантаження. Сучасний ринок пропонує величезний вибір матеріалів різного складу і способу виготовлення. Пресована і екструдована плитка – найбільш популярний товар, що застосовується для укладання підлоги у Хмельницькому. Залежно від навантажень, стильового оформлення приміщення і стильових переваг обирається певне покриття, здатне ідеально вписатися в простір і підкреслити його переваги.

Види плити

Кожен матеріал відрізняється дизайном, формою і кольоровим змістом. Завжди актуальна пресована (на основі шихти) і екструзійна (з глиняної маси) плитка, що застосовується для ремонту приміщень в класичному стилі. Глазуровану і неемальовану плиту, монокоттуру і бікоттуру вибирають ті кому подобається хай-тек і арт-деко. Плитка Котто завдяки простоті і природності використовується для інтер'єрів в стилі прованс, кантрі і мінімалізм. Екологічно чиста Клінкерна плитка стилізує приміщення в стилі модерн і бароко. У громадських місцях, на вулиці і житлових будинках знаходить застосування метлахська плитка, що відрізняється морозостійкістю. На підприємствах і в громадських приміщеннях широко використовується керамічний граніт, який володіє підвищеною міцністю і зносостійкістю.

Розмір, форма і колір

В багатьох магазинах Хмельницького або в інтернет магазинах можна придбати матову і глянсову плиту, представлену в різній формі і кольоровій палітрі. На будь-який смак пропонуються моделі у вигляді прямокутника, квадрата, багатокутника, розміром 10×10; 20×20; 30×30; 40×40 див. залежно від стильового оформлення кімнати підбираються моделі з мозаїчним малюнком, орнаментом, квітами, графікою, фотоелементами. Різноманітністю колірних рішень відрізняється плита глянцева зі скляним покриттям.

Критерії вибору

Обираючи облицювання для підлоги, варто враховувати не тільки якість і ціну матеріалу, але і відповідність параметрами і призначень приміщення. Для благоустрою кімнат в багатоквартирних будинках цілком підійде вінілова плитка (вініл + кам'яна крихта = міцне, легке в монтажі і доступне за ціною покриття). Користується попитом недорога і практична плита ПВХ, прийнятна для кімнат з невеликою прохідністю. Для укладання підлоги в ванній кімнаті кращим вибором стане вологостійкий керамограніт (див. в каталозі Aquacity), а для кухні застосовують небиткий вініл або ПВХ. При монтажі теплої підлоги рекомендують клінкерну плитку з високою теплопровідністю і стійкістю до перепадів температур.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up