У Хмельницькому збирають міліцію - ймовірно, щоб їхати на Київ (НАЖИВО, ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Хмельницькому збирають міліцію - ймовірно, щоб їхати на Київ (НАЖИВО, ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ)
- Хмельницький! Біля Цуму, нижче "Фуршету" автобуси збирають міліцію. Хто може - негайно туди, - таке повідомлення з"явилося на сторінці групи Правий Сектор о третій ночі.

6:11. за останню годину у будівлю СБУ зайшли близько двох десятків людей. Активісти продовжують контролювати обидва виходи. Дим продовжує йти, СБУшники активно палять папери. 

4:58. На другому поверсі над КПП через вікно видно, як СБУшники дивляться телевізор, де показують трансляцію з майдану. Видно, як палає Київ.

4:57. Під"їхав міліцейськй "бобік".

Відео дня
> 4:42. Один з активістів збирає гроші на воду. Люди чатують під будівлею СБУ вже понад годину.

4:35. До СБУ під"їхала пожежна машина. Рятувальникам не відкрили двері. Люди закликають пожежників загасити вогонь, але після короткої розмови з працівниками СБУ автомобіль розвернувся і поїхав геть. Дим не зменшується.

4:19. Активісти заявляють, що до них підходив провокатор. Але наразі цієї людини поблизу немає.

4:18. Більше як у половині вікон будівлі СБУ горить світло. Вочевидь, багато працівників на роботі вже о четвертій ранку.

3:59. Люди скандують "Слава Україні! - Героям слава!"

3:55. Деякі папери спершу розривають, а вже аж потім кидають у вогонь. 

3:52. Частина працівників СБУ, які стоять біля вогню, не у формі.

3:51. Вогонь не гасне. Кидають все нові й нові теки.

3:49. Дим видно здалеку. Жінки жартують - ходімо ще до податкової, може, там щось треба спалити! Люди стоять спокійно. Все мирно.

3:28. Один хлопець виліз на огорожу, зазирає всередину. Каже, що у дворі СБУ щось палять. Дим видно. Всередину заходять працівники СБУ, люди з них сміються - як це, в три ночі на роботі. Ті просто мовчки йдуть. Вогонь реально великий, широке полум"я. У висоту приблизно півтора метри. Дим йде вгору метрів на десять щонайменше. Ще кілька людей заходять всередину, з великими пакетами.

3:20. Поки що все тихо. Біля центрального входу СБУ стоять люди з прапором, стережуть вхід ворота закриті. Люди стоять, слідкують, поки що все тихо. Пробують знімати на відео. Відео не дають зробити, бо є кілька людей з закритими обличчями, у масках. Просять не знімати. Анонімність у першу чергу, я їх підтримую в цьому.

3:19. Автобус, здається порожній, рушає вниз по вулиці, в бік Ангела Скорботи. Люди біжать слідом за ним. Говорять, що автобус їде в парк. За ним їдуть і попереду їдуть дві легкові машини, там активісти, можливо з самооборони. Напевно, слідкують, щоб ніхто у нього не сів. тримають постійний зв"язок з водіями. Розвернувся, поїхав до "Фуршета", праворуч до міського відділу міліції. Трохи димно, палять папір. Ми стоїмо біля заднього входу у "Фуршет". Хлопці побігли дивитится, чи все нормально. з дясяток людей стоїть біля воріт, ще семеро побігли до автобуса. Є також і дівчата.

3:17. - Стоїть автобус біля "Фуршету", біля нього кілька людей. Всього з десяток людей. Прапорів не видно. Люди не у формі, - повідомив "ВСІМ" очевидець подій Сергій Никоненко. - Біля магазину "Чіп" з десяток людей з прапором України, метрів за десять. Сутичок немає. Автобус стоїть, скільки людей всередині не видно. Навпроти "Фуршету" стоять люди з Прапором. Ймовірно, блокують виїзди. Далі, ближче до магазину, стоїть ще одна група людей.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up