Кадрові "чистки" в освіті: нові директори показали себе (СПИСОК)

Кадрові "чистки" в освіті: нові директори показали себе (СПИСОК)

Нові керівники восьми хмельницьких шкіл сьогодні показали себе. По черзі, як на шкільній лінійці, розповідали про досвід роботи. 

У Хмельницькому організували засідання громадської ради при управлінні освіти. На захід покликали нових директорів шкіл. Для знайомства. Мало відбутися, як анонсувала громадська рада, "знайомство громадськості". Спочатку планувалося провести зустріч в управлінні освіти, але в останній момент перенесли її в колегіум ім. Козубняка. Людей прийшло небагацько - декілька вчителів і журналісти. Засідання затягнулося на дві години. Розпочали з біографій. Отже, знайомтеся з новими директорами: 

Сергій Коріньовський, директор ЗОШ№8

Народився 1980 року. Навчався у педагогічному училищі. Раніше був заступником директора з навчально-виховної роботи  цієї ж спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, також був вчителем фізичного виховання.  

Відео дня

З 2005 року працював у Хмельницькому міському центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді, керівник гуртка «Пішохідний туризм».

    Вадим Пірог, директор ліцею №17

    Якраз сьогодні головний освітянин міста представив нового директора ліцею №17. Ним став 35-річний Вадим Пірог. 

    Кандидат економічних наук, був до цього часу проректором кооперативного торгівельно-економічного інституту. 

    Оксана Віхтюк, директор колегіуму імені Козубняка  


    Народилась 1977 року. Закінчила Хмельницьке педагогічне училище. З 2004 по 2013 роки працювала заступником директора з виховної роботи в НВО №28, з 2014 р. - головний спеціаліст управління освіти Хмельницької міської ради. Призначена на посаду 21 липня.

    Борис Ратич, директор ЗОШ №20

    Народився 1968 року. Розпочав педагогічну практику з школи-інтернату №20. Досвід роботи: вчитель історії Хмельницького обласного ліцею №2, завідувач обласним притулком для неповнолітніх, викладач кафедри педагогіки та психології НАДПСУ ім. Б.Хмельницького. З 19 липня цього року приступив до виконання обов’язків на новій посаді керівника. 

    Інна Шпичко, директор ЗОШ№ 4  

    Народилась 1985 року. З 2012 по 2015 навчалась в аспірантурі Хмельницького національного університету за спеціальністю "Теорія і методика професійної освіти".  Займала посаду заступника директора з виховної роботи у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі Працювала практичним психологом. На посаду призначена 20 липня. 

     

    Андрій Тарабан, директор НВК №4 

    Народився 1980 року. Педагогічну діяльність розпочав після закінчення Кам’янець-Подільського державного університету. Працював у Хмельницькому економічному університеті. З 2015 року - декан економічного факультету. 

    Кілька років вчителював у НВК№6. 

    Наталія Івасішина, директор ЗОШ №21 

    Народилась 1978 року. Закінчила Кам'янець-Подільський державний педагогічний університет. З 2002 працювала в ХКТЕІ.

    З 2006 по 2016 рік - завідувач відділення права, управління та технологій обслуговування. З 01.03. 2016 - директор коледжу ХКТЕІ. На посаду директора була призначена 19 липня.

    Сергій Ткач, директор ЗОШ№6

    Народився 1975 року. Закінчив Кам'янець-Подільський державний педагогічний інститут, кандидат історичних наук. Має чималий досвід роботи в освітній галузі. Сергій Ткач - кандидат історичних наук, колишній керівник міжшкільного виробничого комбінату, більш відомого як УПК. 

     

    Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

    Коментарі (5)
    • Татьяна Чернух (Антонюк)

      Змінили директорів шкіл, які мають високі показники в багатьох сферах. А ті школи, де все погано - залишились зі своїми чудовими директорами! Коли , наприклад, замінять директора 18 школи???

      Анонім reply Татьяна Чернух (Антонюк)

      Коли в цього директора закінчиться контракт

      irina eadzinsh reply Анонім

      Коли змінять директора школи №27, а то батьки кошти здають на фонд школи чималі , а змін по ремонту класу не видно вже протягом 6 років.
    • Руслан Слипак

      Де 22 школа? Інтрига, тобто той самий пороги відбиває. Молодь ставьте, тоді будуть зміни.
    • Анонім

      знаю трьох з них особисто і кажу відверто немає до чого придератися. люди розумні , чесні. Молодець начальник. так тримати.
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Хмельницького за сьогодні
    21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
    keyboard_arrow_up