Нову сукню та сенсорний гаджет: що замовили хмельницькі школярі святому Миколаю

Нову сукню та сенсорний гаджет: що замовили хмельницькі школярі святому Миколаю

Цього року від святого Миколаю хлопчики мріють отримати конструктори "Lego" та книжки, а дівчаткам до вподоби телефони, планшети та пишні сукні. Незмінними подарунками для дітлахів залишаються солодощі та домашні тваринки. 

Незабаром 19 грудня. Цей день особливий для усієї дітвори. Адже до них приходить святий Миколай і роздає подарунки. Дітлахи ж щороку пишуть Миколаю листи та розповідають рідним про свої бажання.  Журналісти vsim.ua завітали до ЗОШ № 15 та дізнались, що ж цьогоріч хочуть знайти під подушкою маленькі хмельничани.
Іван Філіпчук, 7 років, 2-Б клас

- Я був чемним і слухався, то хочу щоб Миколай мені приніс планшет. І Lego nindzago чорного кольору. Потім ще новорічну іграшку з малюнком собачки. Бо жива собака в мене є. А ще мені треба новий пенал.

Софія Гіжинська, 8 років, 3-А клас

Відео дня

- Я замовила святому Миколаю м’яч, бо граю у футбол з другого класу. Мені подобається відбивати м’яч. І хотіла б всю колекцію «Shopkins» - це такі маленькі іграшки.

Остап Бурка, 9 років, 3-А клас

- Я б хотів, щоб мені Миколай подарував машинку на пульті. Я буду нею вдома їздити, коли сумно стане. І ще три мандаринки.

Анна Маркелова, 9 років, 4-Б клас

- Я вже написала листа святому Миколаю. Попросила новий скейт – пеніборд та гіроскутер. І нові світлі джинси.

Ростислав Ковальчук, 8 років, 3-В клас

- Хотів би, щоб Миколай так зробив, щоб тато перестав палити. А ще я люблю читати. То попрошу, мабуть, книжку з хімії. Знаю, що мені ще рано, але там багато цікавого, а я хочу щось нове дізнатись.

Марія Мензата, 9 років, 4-А клас

- Вже шукала подарунок в інтернеті на Миколая. Хотілось би пандочку маленьку. Не живу, просто іграшку. А ще цукерки «Казковий ведмедик» та «Ромашка». І мандаринки.

Іван Гуменюк, 7 років, 2-Б клас

- Я хочу, щоб мені подарував Миколай зеленого Lego nindzago, Х-box, щоб грати в ігри та футбольного м’яча. А ще дуже-дуже хочу пухнастого сірого кота. Але не дорослого, а маленьке котеня.

Вероніка Гайдамащук, 10 років, 4-В клас

- Я замовила Миколаю сенсорний телефон, до нього рожевий чохол і бірюзове плаття трохи нижче колін. А ще хочу спортивний велосипед, щоб влітку можна було з братом їздити. А цукерки я й сама собі куплю.

Дарина Петращук, 8 років, 3-В клас

- Хочу тільки щоб Миколай так зробив, щоб моя родина була здорова, ніхто не хворів і не сварився. А для себе хотілось би хом’ячка.

Катерина Мартинова, 9 років, 4-В клас

- Я хочу на День святого Миколая отримати новий сенсорний п'ятидюймовий телефон Lenovo. До нього рожевий чохол. Ще хочу пишне і коротке плаття. Таке, щоб я могла літом піти на день народження до когось. І цукерки «Рафаелло».

Максим Перхайло, 8 років, 3-А клас

- Я вже замовив Миколаю футбольного м’яча, конструктор Lego nindzago і книжку про щось там. Не знаю про що. Я просто люблю читати.

Аліна Раца, 8 років, 3-В клас

- Я б хотіла, щоб на Миколая в мене з’явилась жива собачка. Така як з мультика «101 далматинець». Я її назву Соня. Ну і ще зовсім трішки шоколадних цукерок.

Дарина Савицька, 10 років, 4-А клас

- Я не дуже була чемна, але якщо Миколай буде носити подарунки, то хай візьме мені гіроборд та книжку «Кіт і миша». А ще дуже хочеться нового плаття. Щоб воно було рожеве, пишне і не довге.

Каріна Савкова, 9 років, 4-Б клас

- Я вже замовила в Миколая планшет. В мене є один, але він глючить. А ще хай подарує мені ролики. Я буду кататися в них на площі. Ну і хотілось би знайти під подушкою цукерки «Зоряне сяйво». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up