На Хмельниччині на ЗНО зареєструвались 3,5 тисячі абітурієнтів

На Хмельниччині на ЗНО зареєструвались 3,5 тисячі абітурієнтів
  • Найактивніше реєструються випускники на ЗНО з української мови та історії України.
  • Найбільше зареєстрованих по області – учні міських шкіл та Хмельницького району.
  • Чотирьом абітурієнтам у центрі оцінювання якості освіти надіслали відмови. 

Реєстрація на ЗНО-2017 стартувала 6 лютого. Випускники почали активно реєструватися на проходження тестування через сервіс «Зареєструватися» на сайті testportal.gov.ua. За 17 днів на проходження ЗНО подали свої документи 3455 абітурієнтів із Хмельницької області. У Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти зазначають, що це загальна цифра зареєстрованих.

- Це і випускники шкіл, і училищ, і ті, хто закінчив школу в минулих роках, - пояснює спеціаліст ВРЦОЯО Ірина Ковальчук. – Але ми ще не всі заявки встигли обробити. Частина заявок на реєстрацію не оброблені, бо абітурієнти поки не надіслали паперові варіанти документів на проходження ЗНО.

Спеціалісти вінницького центру кажуть, що повністю завершили реєстрацію учні шкіл міста та Хмельницького району. Також активно йде реєстрація випускників по інших районах області.

Відео дня

Найбільше абітурієнтів зареєструвались на проходження ЗНО з української мови та літератури. На другому місці – історія України. Також популярні предмети на ЗНО – географія, математика, біологія та іноземна мова (англійська).

Але у ВРЦОЯО також зазначають, що 4 абітурієнти із Хмельниччини отримали відмови у реєстрації. Це сталось через неправильну подачу документів.

Нагадаємо, зареєструватися на проходження ЗНО-2017 можна буде до 17 березня, а змінити дані – до 31 березня.  Основна сесія відбудеться з 23 травня по 16 червня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up