Нова петиція: Зеленського просять зменшити вартість навчання для студентів на період карантину

Нова петиція: Зеленського просять зменшити вартість навчання для студентів на період карантину
Фото ілюстративне
  • Таке звернення зареєстрували на сайті електронних петицій до президента.

Зобов’язати виші зменшити вартість навчання для студентів денної форми навчання на весь період карантину. Таку пропозицію зареєструвала на сайті електронних петицій студентка Мілевська Дар'я. Користувачка зазначила на сайті, що вартість контрактної форми навчання слід зменшити до рівня вартості заочної(дистанційної) форми навчання.

«Просимо зобов'язати ВНЗи зменшити вартість навчання для студентів контрактників денної форми навчання на ВЕСЬ період карантину. Так як викладачі та працівники ВНЗ не використовують ту кількість електроенергії, води, не закупляють таку кількість продуктів харчування.А студенти, у зв'язку із перебуванням вдома на дистанційному навчанні,витрачають більше на комунальні послуги», - йдеться у тексті петиції.

Станом на сьогодні, 16 вересня, звернення зібрало 945 голосів підтримки. До кінця збору підписів залишається 90 днів. Нагадаємо, аби пропозицію розглянули в Адміністрації Президента, вона має зібрати щонайменше 25 тисяч підписів. 

Відео дня

Друзі, а як Вам така пропозиція? Підтримали б? Діліться своїми думками у коментарях.

Читайте також: У МОН розповіли про зміни для випускників в наступному році
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Руслан Котецький

    А чому так мало підтримки невже не шкода своїх грошей на вітер
  • Леся Ковальчук

    Хоча б знизили плату за гуртожиток в період карантину. Тож там нікого не було....
  • Дмитро Коробчинський

    Це я можу вирішувати як платник податків чи знизити ціну в бюджетних вузах чи ні

    Михайло Заклецький reply Дмитро Коробчинський

    Не можеш . Це вирішує уряд :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up