В Україні з 14 липня починається подача документів у ВНЗ, що варто знати

В Україні з 14 липня починається подача документів у ВНЗ, що варто знати
Фото ілюстративне
  • Прийом заяв на бюджетну форму навчання триватиме по 23 липня
 

Із середи, 14 липня, в системі Єдиної державної бази з питань освіти (ЄДЕБО) розпочинається подача електронних заяв у заклади вищої освіти. Про це повідомляє ДП "Інфоресурс".

"Зверніть увагу, що перші дні подання заяв зазвичай є найбільш проблемними – система перевантажується через велику кількість одночасних звернень. Не поспішайте все зробити в перший день, часу вистачить всім. Але й, звісно, не відкладайте все на останні години", - зазначили у повідомленні.

Прийом заяв на бюджетну форму навчання триватиме до 23 липня. На бюджет вступники можуть подати до 5 заяв, на контрактну форму навчання - до 30.

Відео дня

Для подачі документів до ВНЗ,  необхідно заповнити спеціальну електронну форму у своєму кабінеті абітурієнта (натиснувши кнопку "Перейти до подачі заяв"). Там абітурієнт зможе вибрати бажані ВНЗ (розділ "Конкурсні пропозиції").

16 липня о 18:00 завершується подача заяв для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, пише УНІАН.

23 липня о 18:00 завершення подачі заяв для випускників, які вступають за сертифікатами ЗНО.

У 2021 році списки рекомендованих до зарахування на бюджет оприлюднять в такі терміни: 

  • для тих, хто проходив співбесіди та за квотою 2 – не пізніше 20 липня; 
  • для інших – не пізніше 28 липня.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач79

    Варто знати, що у містах типу Хмельницького отримувати вищу освіту можна тільки з безвиході. Навіть, коли рекламують хакатонами, воркшопами і іншими непристойними словами. Викладачі обмежені і їм не цікаво, чим вони займаються. Вузи коруповані. Можеш старатися  день і ніч і отримувати трійку. А одногрупник, який нічого не знає і рідко ходить п'ять. Ну і основне, нормальної роботи немає у Хмельницькому. ІТ-шники трохи краще з роботою, але низька якість навчання не дає змогу працювати зразу після закінчення.     Їхати до прикладу у Київ краще, але то другі гроші.

keyboard_arrow_up