Вчительку хмельницької школи визнали винною у цькуванні учнів

Вчительку хмельницької школи визнали винною у цькуванні учнів
Фото - РадіоСвобода
  • Виганяла з уроку з нецензурною лайкою, змушувала бігати та занижувала оцінки.

  • Вчительку хмельницької школи визнали винною у булінгу.

Хмельницький міськрайонний суд визнав винною вчительку фізкультури СЗОШ №7 у цькуванні учнів. Про це йдеться у постанові від 15 листопада 2021 року.

Згідно з нею, навесні 2020 року в однієї з учениць погіршилося самопочуття на уроці фізичної культури. У дитини піднявся тиск, почалася тахікардія, однак педагог проігнорувала її потребу у наданні медичної допомоги.

Крім цього, 14 вересня 2021 року вчителька змусила дитину бігати й ходити по колу, в результаті чого в останньої погіршилося самопочуття. 23 вересня 2021 року вона вигнала ученицю з уроку, виштовхнувши її за двері та висловлюючись на її адресу нецензурною лайкою. В результаті дитина налякалася та почала задихатися.

Відео дня

За ще однією постановою від 15 листопада, вчителька з 2019 року систематично цькувала ученицю й занижувала їй оцінки, аргументуючи свої дії тим, що дитина навчається на “відмінно”.

Згідно з постановами, на вчительку наклали штраф у розмірі 1700 гривень та призначили стягнути 908 гривень судового збору.

Постанови можуть бути оскаржені впродовж 10 днів з їх ухвалення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Читач70

    та вистачає таких фізкультурників... Що ви від них чекаєте? У інститут фізкультури раніше вже йшли усі, хто не мав клепки поступити хоч у якісь навчальний заклад, де потрібно інтелект мати. Вони ніц не чули ні про педагогіку, ні про психологію. Тільки " на старт, увага, руш!".
    Коли мій син був у 5 класі, новий вчитель фізкультури  не мав досить ківаліфікації, аби справитися з шустрими дітлахами, то не придумав нічого іншого, як ставити на весь урок дитину на коліна. Я навіть до директора не пішла. Одразу у спортзал, і популярно пояснила, які будуть наслідки, якщо ще хоч одна дитина поскаржиться на подібні дії. Ніяких директорів і міськвно, де їм пальчиком помахають і замнуть справу. Поліція, скарга уповноваженому з прав дитини, ЗМІ, соцмережі. І країна буде знати свого "героя".
  • Галина Халатурник

    А директор із заступниками де були?Чому не контролюють ситуацію,адже вони за все відповідають.Ганьба!
  • Кость Костенко

    Така вона гендерна рівність
  • Тетяна Севастьянова

    Малий штраф дали.

keyboard_arrow_up