Всеукраїнський онлайн-магазин дарує студентам гроші: як їх отримати (Новини компаній)

Всеукраїнський онлайн-магазин дарує студентам гроші: як їх отримати (Новини компаній)
  • 10, 14 і навіть 16 тисяч гривень.

  • Інтернет-магазин Kasta.ua дарує грант для студентів.

  • Щоб його отримати, варто взяти участь в конкурсі.

  • Гортайте далі й знайомтесь із деталями.

Студентство - одна із найкращих етапів життя людини. Здається, що молодість, енергійність та жага до життя не залишає ні на секунду. Та бажання підкорювати нові вершини часто гальмує недостатня кількість грошових ресурсів. Адже у сучасному світі безкінечних можливостей не обійтися без матеріального підґрунтя. Саме для студентів сьогодні існує чимало способів отримати грошовий приз на здійснення власної мрії. Для цього їм пропонують взяти участь в одному з конкурсів. Організовує такий інтернет-магазин Kasta.ua. Переможців буде троє. Як стати одним із них?

Конкурс організовує магазин-лідер продажів в Україні

Шопінг в кілька кліків - це сучасно, просто та комфортно. Тим паче, якщо магазин надає широкий асортимент вибору, якісний товар і обслуговування. У сучасному списку інтернет-магазинів, Kasta.ua займає чи не найвищу сходинку. Адже він є лідером продажів в Україні у категорії “одяг і взуття”. Попри це, на сайті магазину представлені й інші товари. Окрім стильного вбрання, тут можна підібрати косметику, аксесуари, товари для будинку, побутову техніку, електроніку й гаджети. 

На онлайн полицях магазину є 30 тисяч брендів. Саме Kasta запровадила проєкт із Настею Каменських, результатом чого став випуск особистої торгової марки під брендом «NKsport». А минулого року для всіх покупців з’явилась унікальна можливість придбати одяг від бренду Маши Єфросініної - Mashsh.

До слова, у їхньому постійному асортименті є близько мільйона товарів. Не забувають тут і про акції, які щоденно з’являються на сайті. Серед інших переваг магазину - зручні способи доставки, можливість повернення товару і навіть примірки. 

Kasta.ua має професійний підхід до кожного клієнта. Ну а поки хтось із них обирає модне вбрання, іншим пропонують взяти участь в конкурсі. Йдеться про студентів та їхніх викладачів. Адже їм магазин подарує грант. Детальніше про це читайте далі.

Що писати, як оформити, куди відправляти

Всеукраїнський онлайн-магазин готовий подарувати Грант на kasta-students.com.ua за розвиток власної творчості студентів. Для цього пропонується стати учасником конкурсу есе. Після оцінювання за певними критеріями, троє переможців отримають грошові призи. 

Що потрібно, аби виграти? Тут, як то кажуть, простіше й не придумаєш. Для участі студенту варто обрати куратора серед викладачів свого ВНЗ. Далі - підготувати роботу, що буде відповідати усім вимогам. І вуаля - отримати свій довгоочікуваний приз.

Про що писати? Kasta.ua підготував актуальну тему конкурсу: “Карантин і криза - виклик або нова можливість для України”. Оцінювати роботу будуть за певними критеріями. 

По-перше, есе має відповідати тематиці конкурсу. По-друге, не слід забувати про логічність авторського тексту. До цього всього варто підключити загальну гуманітарну ерудицію. Ну і звісно, журі оцінить навик організації академічного тексту, його зв’язність, системність, послідовність викладу і культуру письма. Безумовно, особливу увагу приділятимуть грамотності та нестандартним підходам до питання. Якщо ж автор роботи пропонуватиме власні умови для вирішення актуальних проблем - журі оцінить їхню інноваційність. 

Мова есе має бути українською або російською. Обсяг тексту не повинен перебільшувати 5 сторінок формату А-4. Шрифт - Тimes New Roman, кегль 12. Всі цитати й використані джерела мають бути відповідно позначені.

Крім того, до роботи варто додати супровідний лист. У ньому вказати:

Робота подається тільки студентами, які працюють спільно з кураторами. До речі, сам студент може подавати тільки одну заявку. Водночас викладачам дозволяється курирувати до 7 студентів. Вищий навчальний заклад, що бере участь в конкурсі, має опублікувати на своєму сайті лого та назву конкурсу, посилання на сторінку із правилами конкурсу, лого організатора, посилання на головну сторінку Kasta.ua, а також E-mail координатора проєкту. Відправити готову роботу потрібно на пошту: [email protected].

Конкурс проходить у два етапи. Перший триває до 20 травня, а другий стартує із 20 по 30 травня. 

Церемонія нагородження відбудеться 2 червня. Грант отримає і студент, і куратор: сума виграшу ділитиметься навпіл. Так, за перше місце переможці отримають 16 тисяч гривень, за другі місця - 14 і 10 тисяч. Роботи переможців будуть опубліковані на сторінці kasta-students.com.ua.

Та перш ніж взятися за роботу, слід налаштуватися на перемогу. Тоді успіх неодмінно буде на вашому боці, а приз - у вашій кишені.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up