150 хмельницьких школярів влаштували флешмоб на Проскурівській

150 хмельницьких школярів влаштували флешмоб на Проскурівській
  • На майданчику перед кінотеатром Шевченка відбувся флешмоб в підтримку безпеки дорожнього руху.
  • В ньому взяли участь учні 3-11 класів 15 міських шкіл.
  • Діти танцювали під музику та випустили в небі зграю повітряних кульок.

Хмельницький долучився до всеукраїнського флешмобу в підтримку безпеки дорожнього руху. У ньому взяло участь 150 місцевих школярів. Учні 3-11-х класів танцювали на майданчику перед кінотеатром Шевченка під запальну музику та випустили в небо різнокольорові повітряні кульки. Із усмішками на обличчях діти розповіли, що злагоджені рухи є результатом наполегливих тренувань.

- Ми готувались всього 4 дні з класом та вчителькою, - каже п’ятикласниця Бухонська Таїса. – Нам це дуже подобалось. Ми були як одна команда.

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Подруга дівчинки Мединська Меліса розповідає, що підготовка до флешмобу проходила в школі та на майданчику перед кінотеатром. Дітлахи вчились злагоджено виконувати рухи, схожі на ті, якими користуються регулювальники. Кожен клас на заході супроводжували вчителі. Заступник директора ЗОШ №29 пояснює, що тренерами челенджу вступили самі вчителі.

- Наша вчителька – Юлія Сергіївна Карван – якраз була одним із тренерів флешмобу, - каже Сніжана Олександрівна. - 45 учнів з третіх та одинадцятих класів готувалися протягом трьох днів. Адже це мало бути швидко та іскрометно. Наші діти просто в захваті, їм весело та цікаво. Але найголовніше, що, граючись, вони навчаються.

Ініціювали проведення флешмобу поліцейські. Посеред челенджу вони оголосили про передачу прапору «За безпеку дорожнього руху» чернівецьким школярам. Копи розповіли, що Хмельницький став четвертим містом, у якому пройшов танцювальний масовий захід. А це має відбутися у кожному обласному центрі України.

- Ми з Вінницею зустрілися на кордоні, посередині наших областей, і перейняли естафету та прапор. На ньому кожне місто відзначає свій флешмоб та пише побажання. А завтра такий флешмоб має пройти у Чернівцях, бо ми передаємо прапор та естафету їм, - пояснює інспектор зв’язків з громадськістю Анна Стрембіцька. – Крім великої кількості школярів до заходу долучилися працівники патрульної та національної поліції міста.

Спрямований флешмоб був на попередження дитячого травматизму. На закінчення челенджу дітлахи випустили в небо хмару з червоних, жовтих та зелених кульок, що символізували світлофор.

Після заходу дітвора фотографувалась з поліцейськими, вишикувалась в чергу за морозивом, а окремі класи вирушили з вчителями в кіно чи до школи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • paz1fist

    Шановна Олена Похитун (Автор), на другому фото праворуч - не "Бухонська Таїса", а Таїса БРУХНОВА з Мелісою Мединською, з Хмельницького ліцею №17
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up