16 серпня День ангела святкують Антони

16 серпня День ангела святкують Антони
Фото: 4lady
  • Сьогодні святкують іменини чоловіки з іменем Антон.
  • Володарі цього імені вміють знайти спільну мову з будь-ким.
  • Однак, вони є надмірно самовпевненими.

Сьогодні, 16 серпня, чоловіки з іменем Антон святкують іменини. Саме у цей день їхній ангел-охоронець як ніколи уважний до них.

Що відомо про це ім'я:

Антон походить з латинської мови та означає "вступаючий у бій", "той хто протистоїть". За іншою версією, ім'я Антон пішло з грецького слова, яке перекладається як "квітка".

Відео дня

Характер володарів імені:

Чоловікам з таким іменем притаманна рішучість та наполегливість. Антон легко знаходить спільну мову з людьми, тож швидко знаходить друзів.. Його не можна назвати сором'язливим. Він завжди знає що сказати.

Антон здібний учень. Він може освоїти будь яку спеціальність, але лише якщо нею зацікавить.

Зазвичай володарі цього імені впевнені в собі. Також вони досягають поставлених цілей.

Не забудьте сьогодні привітати з іменинами Антонів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up