200 дітей учасників АТО та чорнобильців отримали солодкі подарунки до Нового року

200 дітей учасників АТО та чорнобильців отримали солодкі подарунки до Нового року

Дітям учасників АТО та чорнобильців із Хмельницького вручили солодкі дарунки. А вихованці акторської школи показали для них новорічну виставу.

У міському будинку культури ніде голці впасти. Тут зібралось близько 230 сімей. Дітей учасників АТО та чорнобильців Хмельницького запросили на благодійну новорічну виставу. Крім спектаклю, кожній дитині вручили солодкий подарунок.

- Всього роздамо близько 230 подарунків, - розповіла перед виставою головний режисер міського будинку культури Марина Семенюк. - Більшість запрошених - це дітки учасників АТО. Ще до 10 подарунків дамо дітям чорнобильців. А щоб дітлахи не сумували, покажемо інтерактивну виставу, де є дуже багато різних персонажів. Це і герої старих добрих казок, і вже сучасні діснеєвські персонажі.
У благодійній виставі взяли участь діти від 3 до 15 роківГероями були знайомі персонажі із казок, телепередач та мультфільмівДітвора захоплено дивилась спектакль, а дорослі пошепки обговорювали яскраві костюми та новорічні ранкиСвяткові гостинці дітям приготувала міська рада. А благодійну виставу проводили учасники акторської школи. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up