Біля «Філармонії» зупинилися маршрутки та тролейбуси. Протестують перевізники

Біля «Філармонії» зупинилися маршрутки та тролейбуси. Протестують перевізники
Транспорт знову зупинився по вулиці Кам’янецькій. Якщо зранку затор стався через аварію, то в обідню пору проїжджу частину перекрили незадоволені зменшенням вартості проїзду водії.

Нагадаємо, сьогодні, 23 вересня, депутати більшістю голосів скасували рішення про підвищення тарифів, яке було прийняте виконкомом ще в лютому.

З сесійної зали невдоволені перевізники, які зранку мітингували під стінами ради, пішли на дорогу. Крім того, із автомобілів вийшли водії маршрутів 49, 30, 21, 29. Вони заблокували кількома маршрутками проїзд біля філармонії. Перевізники вимагають підвищення тарифу до 4 гривень.

Відео дня

- Ми змушені були зупинитись, бо влада нас не чує. Їздити по тарифу у 3 гривні ми відмовляємось, але не через те, що не хочемо працювати, а через те, що ми не зможемо утримувати автомобіль в технічно належному стані, не зможемо його заправляти і платити податки, - розповідає водій Віталій Колумніцький.

За його словами, це безстрокова акція. Вони мітингуватимуть допоки проїзд не буде дорожчим. Погрожують навіть не виходити на рейс. 

Хмельничани мітингом та зупинкою транспорту обурені. 

- Я кожного дня плачу 7 гривень за проїзд, а вони вже вимагають, щоб ми платили 8 гривень, хай влада тим займається, бо скоро люди пішки ходити будуть, - каже хмельничанка Марія.

Даішники організували проїзд в центр  по вулиці Пушкіна та Грушевського.

Опитування

Скільки має коштувати проїзд у маршрутному таксі?

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (199)
  • Анонім

    Почитал комменты... Народ, какие вы тупые... Никто не учитывает проблемы рынка на сегодняшний день, вы были на автобазаре? У многих ведь есть автомобиль... Вы видели цены на автозапчасти сегодня... Вы ведь хотите ехать на нормальной маршрутке, а не смотаной изолентой, вы ведь хотите ехать в чистой маршрутке, а вы видели цену на чистку салона? А сколько денег нужно отдать за маршрут? Всех поражают цены, а за продуктами вы ходите в магазин? Что вы там не возмущаетесь, не нравится что маршрутка дорого, валите на троллейбус! Пешком валите!
  • Первушина Ирина

    ось питання.. кого хивилює чуже горе? вони перекрили дорогу щоб дістатися до дитячої лікарні... не гади ж?  Влада їх не чує... а страдати від того мають звичайні люди.  В котре переконуюсь що ліпше ходити пішки чим платити таким бидлоперевізникам
  • Anonymous

    И недратуй мене!! Бо скину фотку ВСИЕЇ  газети ДЕ ВИ СККАРЖИТИСЬ на нашу владу И РОЗПОВИДАЄТе СКИКО ЗАРОБЛЯЄте



    60 000 тися в мися Яж и ифри звидти взяв
  • Волинец Лена

    А давайте проезд будет бесплатным, а водители маршруток начнут святым духом питаться. Большинство пассажиров об этом мечтает, правда?

    Anonymous reply Волинец Лена

    По 3000-9000  грн в день з одної маршрутки, по 500 грн з одного кола по мисту, 60 000 ВМИСЯЬ!!! з одниеи маршрутки мають!!!МАЛО!!БО ПАЇ МАЮТЬ!!



    Ви шог там ОХЕРЕЛИ , шисдесят тися в мися ???Вам шо мало??? Хоте на бусику!!! стико? як президент??? заробляти???

    Анонім reply Волинец Лена

    Приємно, що інколи тут бувають розумні люди. Але на жаль дуже рідко. Переважно злидні і заздрісники безмозгі.

    Anonymous reply Анонім

    а ви нахалеру?? набераєте на роботи в хмельниькому СИЛСКИХ БЕЖЕНИВ???



    Вони ж ненавидять кожного роботодавя!!!!!, таувство, що як вредители , праюють лише щоб на 1000 за день збагатитися и РОЗВАЛИТИ!!!! ХОЗЯЙСКИЙ БИЗНЕС.



    Силски емигранти так ненавидять хозяив роботодавив, що на кожному шляху розповидають ВСЕ ПРО НИХ!!!



    Ви зрозумийте, ви їх хоть озолтить, хоть диадеми поепить , хот золотом осипте, ВАМ ВОНИ ВСЕОДНОГ БУДУТЬ ЗАВКРИДНИАТИ, НЕНАВИДИТИ, КОСТИ ПЕРЕМИВАТИ, ИНТРИГИ ПЛЕСТИ и вкини кинив бизнес завалиться, бо як некляузами, то нашиптуваням СИЛСКИ ЕМИГРАНТИ допоможуть!!ВОНИ ТИКЕ Е И ВМИЮТЬ!!





    А повертатися назад всела силски емигранти нехоуть, бо е для них ВЕЛИЕЗЩНА ПСИХОЛОГИНА ТРАВМА!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up