Благодійний кінопоказ просто неба: куди й коли приходити хмельничанам

Благодійний кінопоказ просто неба: куди й коли приходити хмельничанам
  • Фільм “Герой мого часу” покажуть просто неба вже сьогодні, 3 червня.
  • Куди й о котрій приходити, дізнавайтеся далі.

Благодійні заходи для хмельничан стали популярними під час війни. Їхня суть полягає в наданні певної послуги без фіксованої ціни. Кожен сплачує ту суму, яку вважає за потрібне. Згодом всі кошти перераховують на ЗСУ. 

Один з таких заходів пройде у місті вже сьогодні, 3 червня. Хмельничанам покажуть кіно просто неба. Перегляд фільму влаштовують вже не вперше. Організаторами є волонтери благодійної організації “Шанс на життя”. 

За їхньою ініціативою, показ стрічок просто неба відбуватиметься щоп'ятниці. Сьогодні будуть показувати кіно “Герой мого часу”. Для проведення кіносеансу обрали мальовничу локацію - берег Південного Бугу, а саме, кафе “White Rabbit”. Показ фільму розпочнеться о 20:00. Глядачі зможуть зручно розміститися в кріслах-мішках та при потребі загорнутися в теплі пледи. Про все це повідомляють на сторінці організації в Instagram.

Відео дня

Усю зібрану суму волонтери “Шанс на життя” передадуть Збройним силам України. Так, хмельничани допоможуть українській армії та найголовніше - наближатимуть нашу перемогу.

Фільм “Герой мого часу” - українська комедія 2018 року. У ролях - Олена Курта, Євген Бушмакін, Олег Шевцов, Василіса Фролова та інші. У сюжеті - молодий Жорік мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі крамниці, модні галереї та «європейські цінності», але поки що Жорік живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів та засмічених під’їздів. Нашому герою здається, що дуже скоро він подолає невидиму межу між двома вимірами великого міста контрастів. Але як знайти «соціальний ліфт», якщо навіть ліфт у будинку ніяк не вдається полагодити?

Читайте також: Чи є Джавеліни? Як хмельничани називали дітей у травні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Мищенко

    Вважаю не варто пропонувати і займатися перейменуванням міста та вулиць. Це дорого. Пропонують це робити любителі колотити суспільство замість

keyboard_arrow_up