Чим запам'ятався тиждень у Хмельницькому: ТОП-5 новин

Чим запам'ятався тиждень у Хмельницькому: ТОП-5 новин
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

 

1.

 У Хмельницькому триває впровадження системи «Електронний квиток». Передбачено, що у містян  з’явиться можливість оплатити проїзд спеціальною пластиковою карткою без використання готівки. Перші «електронні квитки» вже з'явилися у Хмельницькому. Щоправда, поки їх виготовили лише для пільгових категорій громадян. 

Відео дня

2. 

Десятки небайдужих хмельничан штурмували Центр переливання крові на Сковороди. Вони йшли туди аби зберегти життя 16-річний дівчинці. Після  святкування свого дня народження Анна Решетюк впала у кому. Їй потрібна була рідкісна група крові - 3 негативна. На прохання про допомогу відгукувалися навіть з районних центрів та інших регіонів. Хмельницькі лікарі боролися за життя Ані 25 днів. Однак їхні зусилля були марними, її серце зупинилося.

3. 

У Хмельницькому із життя пішов головний лікар міської лікарні Володимир Розгонюк. Медику було 67 років. Серце чоловіка зупинилося сьогодні, 6 листопада, вночі.

4.

Хмельницька прикордонна академія тепер має оновлений сучасний майданчик для футболу. Він майданчик має штучне покриття. Грати на ньому зможуть і курсанти академії, і хмельничани. Офіційно його відкрили 7 листопада. На урочистий захід завітало чимало гостей.


 

5.

З самого ранку 9 листопада вулиця Прибузька у Хмельницькому була перекрита. Адже тут тривав черговий сільськогосподарський ярмарок. З усієї Хмельниччини сюди з’їхалися продавці, аби потішити мешканців міста своїми товарами. Торгівля була жвавою — біля деяких яток утворилися черги.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській люди у військовій формі силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up