Чоловіка, який насмерть збив двох велосипедистів на Хмельниччині, відправили до СІЗО

Чоловіка, який насмерть збив двох велосипедистів на Хмельниччині, відправили до СІЗО
  • Там він перебуватиме на час досудового слідства.
  • Якщо провину водія доведуть, він сяде за ґрати.

У Хмельницькому суді обрали запобіжний захід водієві “Volkswagen”, який напередодні скоїв наїзд на двох велосипедистів. Від отриманих травм потерпілі померли на місці аварії. Ймовірно, чоловік був напідпитку, адже від проходження огляду на “Драгері” відмовився. 

Хмельницький міськрайонний суд врахував всі обставини трагедії та ризики. На думку прокурора, чоловік міг втекти та переховуватися від слідства. Суддя з цими висновками погодився, тому 34-річного водія відправили до СІЗО. Там він перебуватиме 60 діб. За цей час мають провести необхідні експертизи та слідчі дії. 

Нагадаємо, що трагедія сталася у селі Ладига Старокостянтинівського району. 21 листопада, близько 17-ї години на двох велосипедистів скоїв наїзд 34-річний водій автомобіля “Volkswagen Transporter Т4”. Він рухався дорогою «Житомир-Чернівці». Місцеві мешканці їхали в попутному для нього напрямку і потрапили під колеса. Обоє від отриманих травм загинули на місці. Чоловіку було 48 років, жінці - 55. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Відео дня

Наразі слідчі встановлюють всі обставини події. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до десяти років в’язниці та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Tanua Dmitruk

    Там де немає велодоріжок, треба їздити по узбіччю ,але назустріч транспорту.
  • Рома Деликатный

    Водій родич прокурора а велосипедисти то сепаратисти п'яні ,хотіли підірвати склад боєприпасів , а водій молодець попередив теракт , цеж Україна
  • Лариса Дубина

    а якщо пяний в жопу водій ніякі катафоти не поможуть при швидкості більше 100 км за годину в населеному пункті не поможуть!
  • Игорь Свидницкий

    Смертники на дорогах без жилетов,шлемов ,еще и ночью.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up