День міста у Хмельницькому за 1,3 мільйона: будуть “Друга ріка”, “Без обмежень” і “живі скульптури”

День міста у Хмельницькому за 1,3 мільйона: будуть “Друга ріка”, “Без обмежень” і “живі скульптури”
  • Святкування пройдуть 28-29 вересня.
  • Запланували витратити на 400 тисяч більше, ніж минулого року.
  • Вже відома попередня програма і виконавці, які розважатимуть хмельничан.

28-29 вересня - тоді у Хмельницькому святкуватимуть черговий День міста. Цьогоріч на розваги з міського бюджету планують витратити 1,3 мільйона гривень. Відповідна інформація зазначена в системі “Prozorro”. Через неї управління культури і туризми Хмельницької міськради оголосило тендер на купівлю послуги з організація святкування Дня міста. Минулого року бюджет святкувань становив 900 тисяч гривень.

Головна сцена

У документації до закупівлі зазначено попередню програму та виконавці, які будуть розважати хмельничан. Зокрема, головною локацією вже традиційно стане сцена біля кінотеатру Шевченка. Там у перший день основна програма буде розрахована на 6 годин. По годині виступатимуть гурти “Друга ріка”, “Каднай” і “Альоша”. Ім’я ведучого поки не вказують. Відомо, що це має бути людина віком 25-40 років із досвідом ведення подібних заходів від 3 років.

В другий день на головній сцені виступатимуть місцевий гурт “Станза” та гурт “Без обмежень”. Тривалість кожного із виступів теж має становити 60 хвилин. В обидва дні святкування біля кінотеатру Шевченка заплановані із 18:00 до 24:00.

Відео дня

Інші локації

Також в закупівлю за 1,3 мільйона входять організація та проведення виступів місцевих колективів біля “Дитячого світу”, перфоманси в музеях міста, артінсталяції 20 «Живих скульптур» та фотовиставки під відкритим небом.

Програма святкувань буде уточнена й доповнена. Також поки невідомо, хто ж із підприємців займеться організацією Дня міста у Хмельницькому. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Читайте також: Зміна дати святкування Дня міста: що каже влада і думають хмельничани

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • IGOR

    О, прикольно, что Kadnay, вообще тенденция гостей последних лет (The Hardkiss, Onuka) мне очень нравится
  • Олена Федорчук

    Ой мені вгодили, ой вгодили, мої БО......дякуюююю
  • Ірина Купчишина

    Локація біля кінотеатру Шевченка дуже "пєчальна"....місце нормальне,а сам вигляд кінотеатру.....потребує реконструкції як на мою думку....
  • Андрій Бриндак

    Гроші на дощ і на вітер!
    Змініть нарешті дати проведення!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up